viem že sa da zabudnuť časom..len čas vylieči všetko :// ja som sa pred tromi dnami rozišiel s priatelkou...no nie ja s nou ale skor ona so mnou :( a ja som uplne na dne..viem že to prejde ale ja som strašne citlivy človek a bojim sa že to u mna bude trvať roky :( ved z prveho vztahu čo som mal mesiac som sa spametaval 9 mesiacov :( a teraz po pol roku, viem nieje to vela ale chapete :// sa bojim že roky takto budem :( ja viem že to prejde ale čo mam robiť aby som nemyslel na to tolko stale? :/ alebo čo by pomohlo to urychliť? :/ som uplne na dne nič sa mi nechce nikoho teraz nemam rad nechcem sa s nikym stretavať...čo teraz robiť? :(
Čo robiť po rozchode
To sa neda kvoli mojej diagnoze. Vies, clovek nemoze mat vsetko, ale za to, ze mam dusevne ochorenie, tak sa ku mne nemusia spravat ako k poslednemu asocialovi.
Kazdopadne ide tu o psychologiu. Myslim si, ze tu ti nikto poriadne neporadi. Rob to, rob hento, ale kazdy clovek je iny, cize toto tuna na teba nemusi vobec platit.
Vies, sv.ne to maju svojim sposobom lahsie, ale aj tak dopadnu zle. Nech ta aspon to tesi.
P.d. , existuje aj striedava starostlivosť. Takisto môžeš mať syna každý vikend, či nie? Nemáš zakázaný pristup predsa. Vidím že ho máš velmi rád..mal by si sa pokúsiť o tu striedavu starostlivosť .
Ja si myslim, ze by si o svojom smutku mal hovorit s tymi, ktorych mas rad.
Laska dokaze cloveka velmi silno zmotivovat. Hlavne nesaskuj a nestrapnuj sa pred nou, lebo ked sa na teba vybodla, tak ta ma v pazi.
Najdi si inu a tym sa jej pomsti.
p.d. tvoje prispevky nemaju chybu :D
Riso, zacni chodit pravidelne do fitka, tak 4 x do tyzdna....alebo si kup psa, podla toho co ta bavi, zacni sa venovat nejakomu sportu, zalube a bude ta tesit pocit, ze si produktivny:)
p.d. tvoje prispevky nemaju chybu :D
Riso, zacni chodit pravidelne do fitka, tak 4 x do tyzdna....alebo si kup psa, podla toho co ta bavi, zacni sa venovat nejakomu sportu, zalube a bude ta tesit pocit, ze si produktivny:)
Nemal by si sa izolovať. Prečo vravis že nikoho nemáš rád? Určite to nie je pravda. Si sklamaný, nahnevaný a smutný, ale práve teraz potrebujes odpútať sa od myšlienok na ukončenie vzťahu a venovať sa celou bytosťou niečomu úplne inému. Je tak? Tak sa nevyhybaj ľuďom, lebo práve oni ti pomôžu zabudnúť na smútok, nevyhybaj sa činnosti a povinnostiam, lebo vieš že sedieť sám doma a smútiť je to najhoršie čo môžeš spraviť. Rob si plány a drz sa ich. Stretavaj sa s rôznymi ľuďmi, ale nehovor im o svojom smútku. Ak tak jediné ozaj blízkej duši.
Asi je lepsie, ked deti vyrastaju len s jednym rodicom - ha, ha, ha. Vsak len pockajte, bic plieska na konci a o cirka 20 rokov cakajte prve "superplody" tejto podivnej politiky.
Ak ma niekto vztah, tak musi pocitat s rozchodom, ak je niekto v manzelstve, tak musi pocitat s rozvodom.
Najprv hovoria, ze je vela rozvodov, ale ani sekundu sa nezamyslia nad tym, ze sud cloveka rozvedie bez mihnutia oka. Pod koho vlastne spadaju sudy??? Nie sme nahodou krestansky stat? Ci ako povedal jeden knaz, ze na SK nemame ani jedneho krestana??? Fakt Guten Morgen si prajem, kym to prehltnem.