Čaute, už dlhšiu dobu má trápia bolesti kĺbov, predovšetkým kolien. Rozmýšlal som nad vyskúšaním nejakých výživových doplnkov. Kamarát mi odporúčal hydrolyzovaný kolagén. Máte s tým nejaké skúsenosti? díky za radu :)
Bolesť kĺbov
@Maxxo ano presne ten, jednoduche pouzivanie, vhodne tiez aj na bolest hlavy, svalov, chrbtice, krcnej chrbtice, pri chripke ale aj na uvolnenie napatia a stresu...
mne to zabera na bolest klbov, ktora sa mi pravidelne vracia...
na klby je najlepší liek akupunktúra
Zdravim vsetkych,vela ludi malo problemy s klbmi ako aj tenisovy laket.Uzivali napoj z Aloe Vera,pozrite si stranku : www.foreverliving.com kliknite na napoje a vyberte forever freedom.Dalsie info alebo objednavku na : marekjakubo@alice.it
link neukazalo tak aspon opisem... zeleno biela krabicka a je tam taky pan zo zadu ktory ma na sebe ten pas v cervenej farbe... ano?
@Anita223 ahoj diky za info... takze mas na mysli presne toto ano??
-odkaz odstránený-
Ahojte
ja pouzivam HEATPACK BODY WRAP je to novinka na trhu dostupna v lekarniach... je to ucinne mam to oskusane na vlastnej skusenosti.. a vobec nie je drahy, vrelo odporucam
Ahojte, ja mám po úraze tiež veľký problém s bedrovým kĺbom....Bolí ma pri chôdzi a niekedy aj v noci...
Kto vie poradiť ?
Zdravi, tiez mam problem s klbmi... viete mi niekto nieco odporucit??
Vdaka