Z e n y! Prosim vas, vy co mate aspon tak dlhe manzelstvo.To tiez vam sex uz nic nehovori? Ja taham uz na 8mesiac a teraz som si to uvedomila-ved je to hrozne a nie sme taki stari...:-))Tiez vas starosti a unava prevalcuju?Ja uz vlastne nemam ani chut na toho mojho :-)
Bez sexu po 17tich rokoch manzelstva
Ja si myslim, ze chyba je v systeme. Je hrozne nespravodlive, kolko povinnosti ma zena na Slovensku. Zila som dlhsie v zahranici, tam je bezne, ze ak zena pracuje, ma pani k detom, dalsiu na upratovanie a dokonca moja domaca mala dalsiu pani aj na zehlenie. Takze jej s 3 detmi vypomahal manzel a dalsie 3 osoby a ona este vzdychala aka je unavena. Bolo to v Taliansku a ona pracuje ako veterinarka. V Grecku by sa zase muz prepadol od hanby, ak by matka jeho 3 deti musela pracovat. Vsak on je na to, aby zivil rodinu. Malo by sa s tym robit nieco aj u nas. Vsak tu mame krasne zeny, vsetky Nemky, Anglicanky a neviem kto sa mozu schovat, ale pozrite sa ako su uz v 40-tke strhane.
tak ho treba vymenit...
ahoj klaudia.Tak ta povzbudim.Ja som bola bez sexu takmer rok,medzitym som dala ziadost o rozvod,ale boli tam aj ine problemy...spriatelila som sa potom s kolegom v praci,velmi sme si rozumeli,aj on bol v rozvodovom konani.Dnes sme spolu uz 5 rokov a je to fajn.Chcem tym len povedat,ze ak vztah nefunguje-skus sa este porozpravat....nekomunikujete spolu?Ved deti to vidia,ci sa mate radi alebo len prezivate...Na nic ta nenahovaram,v prvom rade sa porozpravajte ze takto to dalej nepojde...
Dakujem vsetkym za nazory.
Pre frh:ja by som to jasneze chcela zmenit-ale ked vidim tu lahostajnost,neochotu riesit nezdravy vztah...veruze nemam uz chut ani ja.Totiz stale som to ja,kto riesi,ozivuje nas vztah-teraz som si povedala dost a prisposobila som sa.Vravi sa,ze prvy pride ten,kto ma radsej-asi to je pravda.Lebo ja uz prva nepridem-a on radsej ma seba :-)takze tak.Tuto sa aspon "vylejem" kedze ist sa stazovat a vyplakavat v kresle nejakemu psychousovi-na to nemam povahu.Tak zeny,pevne zadky a veselu mysel vam prajem - a piste,nech nie som sama bez toho sexu v manzelstve :-)
pre "FRH":
nejsi moc mudry/a?? odbornik tu nepomoze lebo keby to navrhla bude mat ohen na streche (i ked ich strecha je mozno plechova) on si zvykol nato ze jeho zena je prenho viac sluska ako partnerka... sak nech mu raz neoperie pradlo, alebo (ak z neho samozrejme nema strach tak nech skusi nieco odvaznejsie) nechh vie co samozrejmost je a co nie...
Prave si povedala, ze sa TI dvaja nepritahuju, teda ide o to kto ano.
Starsie zeny maju vacsie libido, ted ak ma frekvencia ich styku takto vyrazne klesajucu tendenciu, tak asi idu proti prudu.
Ja som rad, ze to chapes, ale nehladas riesenie? Ona ho tiez nehlada? Ozvala sa preto, lebo to chce zmenit, len uz nevie ako, to je jasne, vsetci nevladzeme. Toto by chcelo rozhovor bud s manzelom alebo rovno aj s odbornikom. Kvalita Vasho zivota je toho hodna.
'Ja uz vlastne nemam ani chut na toho mojho :-)'
Toto je velmi krute. Na koho teda mas chut?
Pre tenga: mal/a si nutkavu potrebu napisat svoju filozoficku vetu?Nezapajaj sa-nerozumies tomu este.Chod sa predvadzat na temy ako schudnut bez namahy alebo ci je rovna ofina cool..:-) Klaudia-chapem ta,my tiez prechadzame niecim podobnym.
klaudia ja som osem rokov vydata a fak sa nam ta periodicita znizuje niekedy je to aj raz za tri tyzdne,podla toho aky smeunaveny a este mam aj dieta male tak som rada ze idem o deviatej spat.robim s malymi detmi osem hodin v kuse a potom sa staram o svoje.manzel sadi cely den za pocitacom a nechape preco som taka unavena.on cumi na telku dopolnoci.
je to hrozne,malo by existovat aj pre muzov nieco nech si precitaju ze niektore veci nie su samozrejmostou pre nich.ale to je vsetko vychovou a spolocnostou.