Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo ak ma nebude chcieť kvôli zubom?

Príspevok v téme: Čo ak ma nebude chcieť kvôli zubom?
Dominikqa

Viem že to znie ako hlúpa otázka a že keď príde láska, zuby asi podstatné nie sú, ale aj tak by ma zaujímal váš názor :D

Cez internet som sa spoznala s jedným chlapcom, priam až neuveriteľnou náhodou, teraz si hovoríme že to bol osud :) Už od prvej chvíle sme si rozumeli... Písavame si a voláme si každý boží deň, obaja sme si na seba navykli. Ale keďže nebývame pri sebe úplne blízko, zatiaľ sme sa videli len raz - večer v klube. Bolo to geniálne, prevýšilo to naše predstavy... Veľa sme sa spolu nasmiali, povedal mi že ku mne začína niečo cítiť a ja mu to opätujem. Problém je ale tu! :D

Síce sme sa videli naživo a vela sa smiali, v klube bola tma, takže moje zuby veľmi dobre nemohol vidieť :D Na väčšine fotkách sa neusmievam so zubami vonku a ak, som tam zdiaľky, takže tam tiež nie je nič vidieť. Všetci mi hovoria že som pekné dievča, mám veľa "nápadníkov" a pod., ale toto je jediná vec ktorá mi na sebe naozaj vadí... Nejde o to že by som bola štrbavá :D Ale predné zuby mám krivé a hlavne mám veľmi zničenú sklovinu, mám na zuboch rôzne flaky a tak... Nehovorím že je to úplne hrozné a že by som s tým niekedy mala problém čo sa mužov v mojom živote týka, nikdy mi nikto na to nič nepovedal, ale ja to vidím, nie som slepá... No a tento chalan je naozaj veľmi pekný, múdry, samozrejme iste že má svoje chyby ale veľmi ma zaujal... Viem že si na svoj výzor potrpí a viem, že si aj veľmi potrpí na svoje zuby.

Tak ma zaujímalo že ak on je taký "pedant" na svoje zuby, určite si bude všímať aj moje... Ja za to nemôžem, hygienu dodržiavam dokonca až prehnane, no zubárka mi povedala že som sa s takou sklovinou jednoducho narodila, že to moja vina nie je. On mi stále hovorí že som krásna a tak, ale bojím sa že keď sa stretneme niekde na "dennom svetle" a na niečom sa zasmejem, tak ho to odo mňa odradí...

Viem že to znie smiešne ale naozaj ma to trápi...

IsabellaM

Myslím, že ak sú tie sympatie naozaj také hlboké ako píšeš, aj z jeho strany - nemáš sa čím trápiť, bude ťa mať rád hlavne preto aká si TY nie pre tvoje zuby. Nikto sme sa nenarodili dokonalý a on ak je naozaj inteligentný, pochopí, že za to nemôžeš. Chápem, že sa bojíš, ako bude najskôr reagovať - v skutočnosti by to mal ale s taktom prehliadnuť. A doktorka ti neodporučila nejakú náhradu/ošetrenie na tie zuby, že by sa to dalo vylepšiť?
Poznám dievča, ktoré tiež má dosť zlé zuby, ale to jej vôbec nebráni smiať sa od ucha k uchu. Nie si sama ;). Každopádne, ak by sa na tvoj "problém" niekedy pýtal, povedz mu to vyrovnane a bez hanby tak ako to je, aj keď možno s malou dušičkou. Hlavne žiadny strach! :)