zdravim som s frajerom 4 roky na dialku. vsetko je uplne ok. neni ziadny problem az na to ze som teraz prisla (tak ako kazdy mesiac) na tyzdnovu navstevu k nemu. On ma mat dneska skolu (chodi na externe) lenze mi rano oznamil ze po skole ide s kamosom na pivo. najprv ma to zarazilo ze ako moze ist s kamosom na pivo ked som tu raz za mesiac ale potom som to predychala. lenze mala som taky silny pocit ze do skoly nepojde a pojde rovno za kamosom....nedalo mi a nasla som si konverzaciu kde sa dohoduje s kamosom ze do skoly nejde ze ide rovno k nemu a zabila ma poznamka ze ja o tom nemusim vediet ci ho zachrani...
mam dobry sok lebo pred odchodom som revala ze sa budem cely den doma nudit a v meste neni nic co by som rada videla tak ze nech sa ponahla...zahral to ze ma skolu a potom ide k nemu tak ci to den nevydrzim. ustipila som a povedala si ok len teraz som velmi sklamana ze ma oklamal. ja viem mozno kravina ale oklamal ma!!! co mam prosim robit? ako sa zachovat? chcela by som ho nejak nachytat aby sa sam priznal...pomozete mi prosim? dakujem vam
Oklamal ma.... mozno kravina ale ide o princip
tinaM: lebo mi povedal ze ide do skoly! lebo ma rozpis kde som jasne videla ze dneska ma skolu do 6, tym padom mu verim a nepojdem ho zaniest do skoly ako maleho :( povedal ze po skole pojde za kamosom. lenze mne to nedalo a nasla soom chat kde boli ze do skoly nejde ale ja o tom nemam vediet a ide rovno za nim
aj tak to nechapem...a preco si nesla za kamosom s nim?
ja som tu uz 5 dni a odchadzam za 3, takze casu na seba mame dost. mame obaja 24 rokov. mne ide o ten hlupy princip ze isiel za nim ked mal ist do skoly a mne povedal ze ide do skoly a potom za nim a pride teda okolo 9 vecer!!! lebo skolu ma do 6 plus ked chce byt s nim....keby skolu nemal a siel by za nim tak by mi to nevadilo lebo by neklamal...neviem ako ho mam ,,potrestat" ze to spravil. chcem aby sa priznal a aby vedel ze zo mna kravu robit nebude.
podla mna jedna vec je, ze ti klamal ale co by mna trapilo viac je, ze ty si za nim prisla a on je radsej cely den s kamosom. Nie je skor toto nejake cudne? Ja by som si zbalila kufre a odisla, hned. Preco neprisiel on za tebou? Ved on si vobec nevazi,ze si prisla. Kolko mate rokov?