Bože, ja vám budem pripadať ako žiarlivka...
Moja kamoška si našla chlapa, sú spolu OD SOBOTY, už sa nehorázne milujú... lenže ja mám pocit že ten chalan mi ju... nejak kradne...
Proste, komentuje statusy čo si píšeme, normálne mi diktuje, ako ju môžem a nemôžem volať, kontroluje nám stretnutia, furt mi píše ako ju miluje a bla bla...
A teraz - akože mali sme s kamoškou ohodnuté, už asi 2 mesiace, že keď nám prídu dane, že pojdeme do vedľajšieho mesta na celodenné nakupovanie... je to taký náš rituál z minulosti, vždy sme tam dobre bavili... no a chápete, ona chce, ay ten debil šiel s nami, a keď som mu písala, že chcem ísť s ňou sama, tak to odignoroval a pýtal sa, že kedy ideme!
Ako, snažím sa s ním vychádzať, obľúbiť si ho, viem, že sa majú radi - ale toto je moc. Čo nemožem s ňou aspoň NIEKDE byť sama?!!!
(mmchodom, máme 18)
Mám pocit že mi kradne kamarátku a preto mi ide na nervy
Čože?? Vymazal jej všetkých chlapov z priatelov?? Tak to je sila..Neviem si prestaviť, že by mne toto urobil môj chalan, ved tam mám susedov, spolužiakov, kamarátov. Toto sa naozaj nerobí!
zabudla som na najvecsiu perlicku: oni si vymenili hesla na facebook, takze ten mozog si teraz kludne precita vsetko co jej napisem... uplne teraz mi je sproste jej pisat...
a vymazal jej vsetkych chlapov z priatelov...
veď ich tá veľká láska prejde ...nie je to jej posledný, už mala dvoch , tak budú ďalší .... ona si uvedomí, že nemôže byť stále len s ním, ale čas musí tráviť aj s inými ľuďmi .... a jemu buď neodpisuj alebo mu skús niečo diplomaticky napísať a snáď dá potom pokoj
Tak ho ignoruj. Co ine sa da robit.
no pise mi take sprostosti... trebars ide kamoska sa sprchovat, on hned: och moja zeniska... chyba mi... navzdy bude moja... iba moja... v kazdej jednej sprave :P
chápte, ona už mala dva vzťahy, ale nikdy mi to takto neubližovalo... nikdy ten chalan nechcel byť furt s ou... aby ešte s nami nakupoval! prepaaaana :P
Tieto vztahy, kde sa dvaja po par dnoch nenormalne miluju a musia ist spolu aj na zachod nevydrzia dlho. Su to detinske vztahy, nezalozene na pravej laske a partnerskom fungovani, ale len na predstave ako by asi taky vztah vyzerat mal. Cize sa tam vklada prehnana emocia a neodolatelna pohnutka to teraz vsetkym ukazat. Cim chcem povedat tolko, ze to teraz nechaj tak, nevnasaj medzi nich zbytocne hadky, nakupit chod sama alebo zavolaj inu kamosku, na otravne spravy zdvorilo pritakaj. Ten vztah dlho nevydrzi. Niezeby som priala zle tvojej kamoske, ale tak to byva. Ona sa k tebe vrati, ked jej svitne zablesk racionality v hlave. Teraz nevidi, nepocuje.
a načo ti on píše ako strašne ju miluje? inak toto je taká tá veľká láska v mladom veku, bola som skôr v tom, že máte skôr 15,keďže sa po 5 dňoch strašne milujú, ale budiš :-D
kamoška je zamilovaná, s tým nič neurobíš, je jej prednejší on a on je teraz jej modla .. len si musí dávať bacha, aby kvôli nemu nestratila kamarátov a keď ju nedajbože on odkopne, komu sa pôjde vyplakať?