Chcela by som sa opýtať či môj problém urobiť sa či pri prstovaní alebo l lízani súvisí s tým že som panna ?(teoreticky z toho nič nemam iba mechanika vzrušuje ma len to že sa ma partner chytá)
Problem ked som panna?
Ja si mylsim že aj som Slecna A. ale tento môj problém ma trápi . No nie som si istá či sa viem vzrušiť sama zo seba či z pripraveneho prostredia . Nie som ten tiyp čo sa dokáže tak ľahko úvolniť
Nauc sa masturbovat ale nerob to nasilu kwd nemas sexualnu potrebu iba vtedy ked to na teba pride.Najdi si cas a miesto a skus spolu s tvojou fantaziou a sebamilovanim sa vzruait.mozes sa obliect tak nejake cipkov podpiny a gate aby ta vzrusoval pocit so seba a myslienka na milovany oaobu.Najdi si kazdy tyzden cas na seba aspon eok aj cy ivot aby si sa naucila sama sa uvolnit dosiahnur orgazmus.Urob si dobru atmosferu postupne sa naucis mat slast z vlastneho tela alw rob to len vtedy ked mas chut nerob to nasilu kwd na to nemas.Mozes masturbovat cely zivot aby si potom vedela ma dobry pocit s partnerom.Pre niekt zeny je to peirodzene o detatva pre inych iny sa to mou neskoe naucit je to prirodzene.
Ak mas vyssi vek a si panna mozes iat na chirurgicky zakrok na gyndu kde povies ze cgces abt ti to odstrabili.Pri celom prob je tiez otazka kolko mas rokov.Dosiahnt oegazmua vela zien nevie ani po cely zivot ale sebapoznavanim masturb sa mozes vela naucit.Mnohe zeny to robia cely zivot je to prirodzene mne tiez trvali kym som sa to v neskorej mladosti naucila.Pust sa do toho
A co je na tom cudne?
Ak nie si na toto psychicky vyzreta, myslis si ze si vyzreta na milovanie?
Mám 18 prečo?? No tak ja to skúsim aj ked to premna bude trochu čudné
XxX, kolko mas rokov?
Najvacsi problem zien s dosiahnutim orgazmu suvisi s tym, ze ho strasne chcu dosiahnut s partnerom, pricom sa nevedia urobit ani same. Ja by som kazdej holke, co ma problem takyto odporucila, aby sa najprv naucila poznat svoje telo sama, odhodila vsetky tie zabrany a skusila sama zistit co jej robi dobre. Ked sa naucis sama dosiahnut orgazmus, nehovorim, ze okamzite budes dosahovat aj s partnerom, ale budes daleko uvolnenejsia, budes poznat, co ti robi dobre, budes ho moct nasmerovat, budes si moc pomoct, budes vediet jednoducho ako na to. A potom chlap musi pochopit, ze zensky orgazmus je nieco ine, ako muzsky a musi mu venovat dostatok casu.
Takze tvoj problem s orgazmom absolutne nesuvisi s tym, ze si panna. I ked ciastocne ano, pretoze predpokladam, ze ako panna nemas sexualne skusenosti, len ich hladas. Co je uplne v pohode, tak by to malo byt. Ale na to, aby si s partnerom bola uvolnena a vedela, co to vlastne orgazmus je, skus si to najprv sama :)
Nechaj vagínu tak, aby sa ti zvýšilo libido! počkaj si na partnera,- bude to oveľa romantickejšie krajšie a lepšie.
To že si panna nemá žiaden vplyv na dosiahnutie orgazmu, či už prstovaním alebo iným spôsobom :) pravdepodobne len nie si dostatočne uvoľnená.