Ahojte. Mám aknóznu pleť s čiernymy bodkami. Tie bodky nejako predýcham, ale zvyknú sa mi tvoriť vyrážky a bez krytia nevídem ani na ulicu -nie žeby toho bolo nejako veľa , také 2-3 viditeľné červené vyrážky (priemerne). A ja sa na to proste nedokážem pozerať a musím ich zamaskovať. Používam make-up od značky LR (asi to je nejaká vykopávka :D ) dobre kryje ale okrem toho o tom make upe neviem nič, lebo obal je po nemecky (?). Make up však nepoužívam na celú pleť (pretože sa obávam že už ajtak by mi mohol škodiť a nechcem chodť ako maska)iba na postihnuté miesta a vklepem aj do okolia aby sa rozdiel "stratil" zjednotím púdrom a ide sa. Zaujímalo by ma, či mi taký make up snáĎ neškodí pleti. Že by skorej zostarla, sflakatela alebo tak. A aký make up (s dobrými krycím schopnosťami) by ste mi odporučili vy?
Aknózna pleť - aký make-up?
ja mam otrasnu pleť cez kramy... normalne sa vtedy hanbim vyst von, do nakeupu moc neinvestujem lebo maloktory mi sadne a keby vyhodim 20 e a doma zistim že je nahovno ma porazi...ja pouzivam zlatý dermacol..ale je to strasna "maska" ale uzasne kryje pokial si ho das v spravnom odtieni a nie vela tak aj zanikne,.ale taky co by kryl lepšie som nezažila,on zakryje vsetko...ale nieje na také kazdonne pouzivanie podla mna, je pre pleť dost tazky, častokrát nejde ani poriadne odlicit
BB-krémy neodporúčam na aknóznu pleť :) Vôbec nekryjú, len zjednocujú. Môžem povedať z vlastnej skúsenosti.
tiez si myslim, ze na aknoznu plet sa bb kremy vobec nehodia. moja kolegyna ma akne a flaky po akne a pouziva Maybelline Superstay 24hour Foundation , vyzera na jjej pleti velmi dobre a vyborne kryje. vydrzi jej dlho. neviem ci je bez parabenou a ci ho predavaju na slovensku
moje skúsenosti s bb krémami sú také, že nekryjú vôbec, tieto akože "make-upy" sú dobré len pre dokonalú bezvyrážkovú pleť
simka bb cream d garnier ti neodporúčam.. skús radšej bb od rimmel alebo tak, ale od garnier určite nie. Mám ho a je hrozný
ma niekto nejake nove skusenosti s mejkapom Rimmel stay matte ??????? dnes som si ho chcela kupiť, ale nevedela som sa rozhodnuť či si kupit rimmel alebo BB krem garnier na mastnu pleť... hlavne aby nesposoboval akne
ja tieť ešte stále neviem aky mejkap si mám kupit, chcem hlavne taky, ktorý nema parabeny, rozmýšľala som nad la roche toleriane, ale vraj sa od neho leskne pleť a kedže prichádza teplejšie obdobie, neviem či by som sa stale neleskla, teraz mám BB krem Garnier, na pleti vyzera uplne dokonale, ale nekryje poriadne.
Ja mam odskušany biely jogurt,len si ho treba davať každý večer na vyčistenú pleť, potom zmyť a jemne pleť osušiť, dobrá je aj medovka, ktorou sa tvár umýva a ešte chcem skúsiť zemiakovú šťavu...
suhlasim, acnecolor najvacsi bordel, ja som z neho bola ako oranzova totalne leskla dyna....
acnecolor vysušuje..ani kozmeticka mi ho neodporucila :)
aknecolor bože chrá§, to je najväčší hnus, ktorý niekedy vyrobili, je to čistý tuk iba zanesie póry