Vyliečila vám akné? Za ako dlho?

Príspevok v téme: Vyliečila vám akné? Za ako dlho?
p.aja

Mám 28 rokov a s akné bojujem od puberty. Vyskúšala som HAK aj hormonálne masti, ale stav sa stále zhoršuje. Chodila som ku kozmetičke na laser a z toho sa mi stav ešte viac zhoršil. Už ma to stálo kopec peňazí aj nervov a hlavne - na lícach mám už dosť hlboké jazvy. Kožná je už zo mňa zúfalá a odporučila mi obrátiť sa na doktorku Albertovú. Že keď nepomáha klasická medicína, treba vyskúšať prírodu. Chcela by som preto poprosiť dievčatá ktoré sa u nej liečili aby mi napísali o svojich skúsenostiach. Hlavne či to naozaj pomáha a za akú dobu môžem čakať nejaké viditeľné výsledky. Začínam mať z toho komplexy a vadí mi to aj v práci. Každý deň kilo make-upu a ráno hodinu pred zrkadlom. A aj tak to nezakryje všetko. Ďakujem za vaše názory.

skorica

ano, je to pravda ze je vystudovana psychologicka co je uplne super lebo sa k svojim pacientom sprava uplne inaksie ako klasicky lekar. uvidis budes spokojna. venuje sa aj stresu a ten mame vsetci, dozvies sa od nej vela noveho o stravovani, sposobe zivota a mnohe informacie co nikde nenajdes. co som raz o nej citala ze je chodiaca enciklopedia je to podla mna pravda. ma velke vedomosti a kazdemu sa snazi pomoct. uz ma svoje roky vela toho preskakala nie je to ziadne mlade ucho takze sa jej clovek moze zverit do ruk bez strachu. ja som chodila so zenskymi problemami ale je to vlastne jedno co ti je. pri tej prirodnej liecbe je to ako ked ides k nejakemu rodinnemu lekarovi a ten lieci cely tvoj organizmus nielen nejaku jeho cast. takze ci akne alebo vytoky alebo zapalene mandle je to v podstate jedno. stale je to to iste telo a to je chore. a lieci sa kompletne cele.

ebi777777

p.ja skúšala si aj roaccutane???,,,,
ja od 13tich mám akné, teraz mám 26, teraz 7mi mesiac beriem roaccutane, a pleť mám už takmer hladkú, už málo chýba k tomu aby som ju mala komplet hladkú
tiež mi nič nepomohlo a vyskúšala som všetko, aj troch liečiteľov, bohužial albertovú nie

p.aja

Mne o nej kožná povedala, že sa zaoberá alternatívnou - prírodnou liečbou. A vraj dosahuje veľmi dobré výsledky. Ale ja ju osobne nepoznám, len som o nej veľa počula a videla som ju aj viackrát v televízii. Možno je aj psychologička, to neviem. Nakoniec to nevadí čo je, pre mňa je dôležité aby mi pomohla. Ak sa teda dá, lebo už neviem za kým by som mala ísť. Vyskúšala som asi všetko.