som muz - uzivam antidepresiva a oddtej doby nedokazem prezit orgazmus . Ak sa mi obcas podari dosiahnut vrchol , horkotazko , tak ajtak nic necitim - nechapem ako moze chcemia sposobit take nieco .
Antidepresiva - strata orgazmu
Cindy35 ja ani nechem deti
Cindy35 ved sa vobec nebavime o potomkoch ani nic :D ja len pisem ze mam problem pri uzivani AD ze necitim orgazmus
nic proti vam chlapci, ale asi priroda vie co robi. aby sa cloveku s akutnou depresiou narodilo dieta nie je zrovna vyhra - hlavne pre to dieta, ako by ste sa asi onho postarali? kolkym ludom sa po narodeni potomka este viac zrutila psychika. najprv sa dajte do poriadku a potom sexujte kolko chcete
ja som nadrzany ,aj postavy sa len sa neviem urobit a ked sa urobim zazrakom tak nic necitim
A aké AD užívaš? Zníženie pohlavného libida možno badať hlavne u AD zo skupiny SSRI. Povedz psychiatrovi, že chceš zmeniť lieky na také, ktoré nemajú na pohlavný život vplyv. Takéto AD sú napríklad Valdoxan, Mirtazapín, Tianeptín, alebo Venlafaxín, prípadne Cymbalta. Ja napríklad užívam Valdoxan a Tianeptín a som nadržaný ako kanec.