Prave som dopocuval vo Funradiu relaciu Bokovka. Princip je, ze nejaka zena tam da cislo na svojho muza a redaktorka sa ho snazi nalakat na rande. Hadajte ako to asi dopadlo... A ona ho mala tak zidealizovaneho... Ono je najhorsie to, ze muz berie sex inak ako zena. On ju moze lubit, ale moze mat sex aj s inou, lebo si to nespaja dohromady. Ide iba o pozitok. Zena ho moze dostat akurat do pozicie, ze jej nebude neverny, ale nie preto, ze by to sexualne nechcel, ale preto, lebo vie, ze by ju to ranilo, a ked mu na nej zalezi, tak sa tomu vedome brani. Chlap sa po sexe s inou kludne vrati domov a je znovu milujuci manzel. No ked je neverna zena, je to ovela horsie, lebo ta si to spaja s citmi a vacsinou chce svojho doterajsieho partnera kvoli tomu opustit.
Uvedomujete si toto rozdielne citenie oboch pohlavi a z toho vyplyvajucich problemov?
Dali by ste si takto otestovat svojho chlapa? A co myslite, ako by ste dopadli? Mne sa to zdalo byt uletene od tej zeny, lebo je to velmi povazlive takto zbytocne riskovat.
Muzska a zenska nevera
0vecka
ok.. mozno je lepsie povedat charakterny...
2 repka toto nema s inteligenciou nic spolocne... akurat tomu inteligentnemu na to skor nepridu ako tomu menej inteligentnemu
keby to bolo obratene, asi by som sa velmi cudne pozrela na frajera, keby ma takto chcel "skusat" ....
.. a myslim si ze ci ide o zenu ci o chlapa tak po dlhsom case spolu niekedy obom moze blysnut myslienka, ze ake by to bolo s inym.. ale inteligentny a taktny clovek s charakterom to nepotrebuje praktizovat... a suhlasim aj s Laarou a myslim si aj, ze clovek s inymi hodnotami vo vztahu si uvedomi, ze pre jednu trt..ku nebude nicit to co ma - a ze to za to nestoji. radsej sa snazit do vztahu vdychnut nieco nove.. a budovat..komunikovat atd...
ak je to slovenska verzia tej simony z Ceska tak je to cele zinscenovane....
Ak si ta baba testovala svojho priatela, tak zrejme mala iste podozrenia.
A ak ho testovala tak verejne, tak ho zrejme chcela aj dobre strapnit. To urcite nebol normalny, zdravy a fungujuci vztah.
Tiez si nemyslim, ze kazdy muz prijme nahodnu ponuku na sex. Aspon mam tu naivnu predstavu, ze minimalne kvoli sexualne prenosnym chorobam to vela chlapov odmietne. Ten muz musi byt isty typ muza, aby to prijal.
neviem, nie som chlap..ale ja osobne by som tazko dokazala mat sex s niekym, ku komu by som nic necitila..nepredstavitelne..teda ciastocne suhlasim, ze zeny a muzi to beru globalne rozdielne..ale aj tak netreba hadzat vsetkych do jednej skatulky..takisto ako mozu existovat zeny, ktore idu len po ukojeni svojich sexualnych tuzob, tak isto moze byt aj chlap, ktory sa citovo naviaze..
a ak je vo vztahu laska..obojstranna a toho druheho si vazim a to, co mame medzi sebou ma vyznam, dava to zmysel, planujeme buducnost atd...preco by som to vsetko ohrozovala kvoli nejakej nevere..vzdy budu nejake nastrahy, pokusenia..ale ide o to vediet sa ovladat, odolat..kazdy je zodpovedny sam za seba..ak mam umysel podvadzat, nebudem predsa cakat na nejaku redaktorku z radia..ked podnetov a prilezitosti je dennodenne hned niekolko ;)
Myslitel, ja som bola taka ista, tiez som testovala a robila hovadiny a nikam to neviedlo. Uz by som to nerobila. Ano medzi neverami od muzov a od zien je velky rozdiel a suhlasim s tym co si napisal. Avsak ak partner svoju priatelku lubi a ma prilezitost podviest tak by sa mal ovladat. to je proste cele.