Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pacia sa muzom hanblive zeny?

Príspevok v téme: Pacia sa muzom hanblive zeny?
Viki P.

Teda mam taky dotaz smerom k muzskemu pohlaviu :D
nakolko u zeny tolerujete respektive kvitujete hanblivost/zdrahavost/ rezervovanost? Lebo mam pocit ze u mna prevlada tento problem pri hladani partnera
teda niezeby som niekoho hladala, ale myslim, ze s takym pristupom aky mam neuspejem u nikoho..
Celkovo tazko navazujem vztahy s ludmi a tak nemam velku sancu sa s niekym zoznamit a uz ma to zacina trapit..

ony

Náhodou, hanblivé dievčatá sú pre mňa velice príťažlivé :) a nielen pre mňa ;) ide o to aby si stretla "správneho" chlapa, ktorý má na hanblivosť podobný názor
Mololol, nehádž všetkých chlapov do jedného vreca... Takí sú možno úchyláci, ktorí si viac než štetku nezaslúžia. Osobne nikoho takého nepoznám

p.d.

Hanblivost vyvolava podla mna v muzoch tuzbu dobijat "pevnost". Je to ako nieco tajomne, co cloveka laka. Nemyslim si, ze hanblivost je sucastou charakteru. Clovek moze trafit na sice hanblivu, ale svojim sposobom mazanu osobu.

mololol

Chlapi chcú len bezduché zmachlené šľapky, ktoré im roztiahnu nohy kedy sa im zachce. A hlavne nech držia hubu a nekecajú. Len sa čudujem dnešnému zvrátenému trendu vychrtlín, veď to je objekt pre pedofiov. Baba má byť chudá, ale má mať zadok a kozy, čo tie dnešné ani zďaleka nemajú.
Sorry, ale tak to je.

Genesis

ja som muz a rozhodne dam prednost citlivemu hamblivemu typu pred managerskym sebaistym. to druhe mi totiz pripomina viac chlapa ako zenu.
inymi slovami hamblivky sa mi pacia pretoze posobia na mna viac zensky. a je to cute :)

Iba Katka

Teda ani by som nepovedala, že chcú radšej otvorenejšie ženy, len ich to k nim nejak ťahá, skôr si všimnú ženu, ktorá svojim ukecaným správaním ťahá pozornosť ako tú, čo ticho sedí a len pozerá.

Iba Katka

Tiež si myslím, že muži chcú radšej tie také otvorenejšie ženy, ako hanblivky. Videla som to na veľa ľuďoch okolo mňa, napríklad jedna bola krajšia, no tichá hanblivá myška a nevedela si nikoho nájsť, za to druhá nebola až tak pekná (nebol škaredá, ale oproti prvej bola škaredšia), za to bola akčná, otvorená a nehanbila sa, tak mala u mužov oveľa väčší úspech.