Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Relax v Petrzalke

Príspevok v téme: Relax v Petrzalke
nirv

Ahoj, mám ťažký psychický problém :) nesmierne ma trápi, že sa naši velkomozni pani rozhodli stavať stvorprudovu cestu naprieč Petrzalkou, čo bude mať nepochybne negatívny zdravotný dopad na naše duševne aj fyzické zdravie. Ak ste o tom ešte nepočuli, mozete si to prečítať na stránke petržalka otvorene, a môžete tam aj podpísať petíciu proti tejto skvelej idei. Ďakujem.

flegma

staticka doprava bola vzdy na poslednom mieste... to je tak, ked sa drzia noriem platnych este za totality, kedy sa ratalo s jednym autom na 10 ludi :D potom aj dnes pri novostavbach urobia len par miest a v celej bratislave nemas kde zaparkovat

nirv

A si vezmi že cez sviatky, prázdniny a víkendy to tu zíva prázdnotou. Existujúce cesty sa prestanú používať, keďže budú paralelne s touto. Celé je to totálny nezmysel. Radšej nech vystavaju parkoviská, nech neparkuju na chodníkoch a trávnikoch.

nirv

Hej, je to tam tak šalamúnsky zakomponované :) ja si nemyslím že by to petrzka potrebovala, ked už tak posilniť spoje. Veď všetko rušia, na nič nie sú peniaze, ani na opravy, na túto megastavbu ale peniaze zohnali, zaujímavé, ešte som sa nedopatrala odkiaľ, asi z eurofondov? A to sa rozkotula, v polke stavbu ukončia pre nedostatok financii a niekto ostane v balíku....lepšie pre nás, horšie ked to fakt postavia :)

flegma

je tam uvedene, aby sa ekologicka doprava (=elektricka) viedla po existujucich komunikaciach a suhlasia len s cyklotrasami...
i tak je cela petrzalka na prd riesena, mozu sem nasekat aj 8 prudovky, co z toho, ked cez dunaj sa nedostanu? tam bude vzdy vznikat lievik a doprava bude kolabovat

nirv

Tej petícii predchádzala anketa s možnostami, kde prva bola proti akejkoľvek zmene, druhá možnosť súhlas s električkou, ďalšie dve súhlas s cestou. Myslím že preto takto formulovali tu petíciu, lebo radšej nesúhlasiť ani s električkou a potom ustúpiť, ako súhlasiť hneď s električkou a nechať sa dotlačiť aj k ceste...ked už teda sa stavia električkova trať, ze jo.