Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj vztah je taliansky

dino

dakujem za radu moc.neviem sa jej ozvat aj ket to chcem ,rozmyslam stale ci to ma zmysel.zili sme spolu celi cas od prvej chvyle aj ona musi pochopit ze co chce v zivote"ci ma strati a alebo?vimazala mi v mojom tel.jej tel.cislo tak ja neviem ,podla mna to znamena len jedno daj mi pokoj"ci co?a kazala mi pobalit sa o odejist.som tvrdohlavec viem ale mam aj svoje JA.NEROZUMIEM ZENAM porate zeni diki

dino

dakujem za radu moc.neviem sa jej ozvat aj ket to chcem ,rozmyslam stale ci to ma zmysel.zili sme spolu celi cas od prvej chvyle aj ona musi pochopit ze co chce v zivote"ci ma strati a alebo?vimazala mi v mojom tel.jej tel.cislo tak ja neviem ,podla mna to znamena len jedno daj mi pokoj"ci co?a kazala mi pobalit sa o odejist.som tvrdohlavec viem ale mam aj svoje JA.NEROZUMIEM ZENAM porate zeni diki

dino

FUHA TO SKORO JAKO TEN NAS ALE TAM NEPADALI FACKY,TIES SME OBAJA TEMPERAMENY A JA NA MOJ VEK AJ POHLADNY A MOJA TO JE KOCKA.ZIARLENIE NA OBOCH STRANACH ALE POSLEDNEJ DOBE JA MAX A TAK SME SA AJ PRED TYZ.POHADALI A ONA SA ROZISLA SEMNOU.TERZ PREMYSLAM O VSETKOM CO MAM A NEMAM ROBI"MAL SOM 5ROC.VSTAH A TA MA NECHALA ,TASKO SOM TO ZVLADOL ALE OD V TEDI JE 5R.STOVTO CHODIM 28MESIACOV.LUBIM JU ALE NEVIEM CO DALEJDAKUJEM A GRAMATIKU SI NEVSIMAJ

zabka

ahoj ide o to ,ze sme mali obdobie co je dufam za nami,ked sme moc na seba ziarlili Padli ostre slova aj facky,pritom sme sa nepodvadzali.sme obaja temperamentny a nevieme ustupovat.priatel ma vela krat doslova kontroloval,tak som sa s nim rozisla a takto to funguje do teraz neni som pubertacka a chem uz normal vztah