Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vase nazory/skusenosti

Maoam

no tak to zavisi od osobnosti a charakteru, ako kto na to reaguje, znizovat sa na jeho uroven, ak bol chrapun a mstit sa za to ci ho verbalne ponizit nie je asi to najspravnejsie, ale kazdy nech urobi, ako uzna za vhodne

ja som 2 vypocula, v priatelskom tone, ale je pravda, ze som skoro nic necitila, akurat som si uvedomila, ze co mi vadilo, ale tych som si aspon vazila, proste sme sa este porozpravali na kave a bolo, no a 3 som povedala, ze si uz nemame co povedat, na ten vyraz tvare nikdy nezabudnem,ale to bolo ine kafe, on vie preco, takze tak

KatkaXYZ

tak zasmiať sa určite zasmeješ to je pravda :D ja som bola veľmi zamilovaná, ale iba do svojej predstavy o ňom :D :D ...

takajedna

tak je mi jasne, ze potom mi uz mozno za to ani nebude stat...ale aspon by som sa dobre zasmiala na nom a povedala mu aky je chudak :))) ufff, to ja by som sa kvoli ziadnemu nedokazala asi zabit na to sa mam prilis rada...alebo som este nikoho nemilovala tak velmi :D

KatkaXYZ

Ver mi, že keď príde tak ti to už bude jedno :D ako ja vravím, toľko som sa kvôli nemu naplakala toľko mi naubližoval keď sa tak spätne pozriem a ja debilná som sa ešte pokúsila o samovraždu :D :D a potom keď prišiel a ospravedlňoval sa tak som mu mala chuť ešte ho zabaliť, nalepiť na neho mašličku a poslať ho k tej druhej nech je s ním "šťastná" :D

takajedna

no tak u mna uz cesta spat nie je po tom co mi spravil a ako sa zmenil...ale pacilo by sa mi keby prisiel za mnou s tym, ze ma chce naspat s ospravedlnenim :D neviem ci sa toho dockam,ale ked hej, tak si to budem vychutnavat a aspon s casti mu to vratim :D

Maoam

jasne, od 3, ale nikdy nevstupuj dvakrat do tej istej rieky, ich problem, ze nevedeli, co pri sebe maju

ale tak aj vztahy su na to, aby sa clovek posuval dalej a dozrieval

Agnesss

Moj byvaly sa chcel vratit este rok po rozchode ale chyby si nikdy nepriznal a ani sa za ne neospravedlnil. Dobre, ze je prec, len ma vyuzival

KatkaXYZ

Môj bývalý taktiež ako u Iba Katka ... ale potom začal s tým, že urobí všetko preto aby napravil tie chyby, to ako sa ku mne správal a ako mi ubližoval .. ale veľa rečí a skutek utek :-) ublížil mi zas, ešte šťastie že som tým jeho rečiam neverila .. môže ti to byť ukradnuté .. keď sa už dvaja rozídu, tak len minimum dokáže byť potom spolu aj to nie naveky ...

Iba Katka

Ja skúsenosť, že by bývalý po rozchode prosil o odpustenie a aby som sa k nemu vrátila, nemám. Jedine že jeden mi povedal, že vie, že urobil hroznú chybu a chápe, že sa to už nedá napraviť.