Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biely jazyk

akinom007

Ja to mam dlhodobo cele roky zuby cistim ustnu vodu pouzivam aj "skrabku" na jazyk to nejde vycistit.
Zistila som ze sa mi to troska zlepsi vzdy vtedy ked uzijem Mycomax na mykozu intim.partii

simka111

ja mam tiež poslednu dobu biely jazyk.. mlieko nepijem vôbec, lebo viem,že zahlienuje a na pleť robi tiež zle, ale každý den jem jogurt, niekedy aj dva, tak dufam, že v tom nieje problém..
zuby si umývam pravidelne a stravujem sa zdravo..

hello1983

ja mlieko nepijem vôbec a ajtak ho mám biely .. to skôr bude v tej candide.. alebo aj v dutinách ..
som bol 3x v saune asi za 3týždne a ráno mám dutiny menej zapchaté ako obvikle .. plus aj jazyk sa mi zlepšil trošku .. inak aj obranischopnosť zapracovala asi..
hm môže to byť možno aj zo zlého matraca .. ja spím na starom kde je kopec rôznych mikrobov ... časom môžem astmu z toho dostať .. možno mať nový tak sa to zlepší aj ten jazyk

jasna mysel

nuz mlieko netreba pit vobec veruze je to pravda, len sa tato informacia velmi nesiri kedze by mliekarensky priemysel vyhynul..
dieta musi byt dojcene klasickym materinskym mliekom ale potom je uz vylozene nepotrebne, ba az skodlive..a najma to konzervovane a denaturovane co bezne kupujeme v obchodoch..mlieko zahlienuje a zakyseluje orgenizmus a obsahuje nestravitelnu latku kazein..
samozrejme ludia bezne piju mlieko a nemaju ziadne problemy ale tak ako so vsetkym na kazdeho to vplyva u niekoho sa neobjavi zaidny problem u ineho ano, pripadne to pride vo vyssom mlieku

takze fakt odporucam vyrazne obmedzit a uvidis ten rozdiel..a este 1 liter? :D ved to je strasne vela..paneboze

philips

Však okrem toho, že v škole sme preberali zdravú výživu, že chodím na gastro ohľadne stravy, kde som si vypočul takú trošku dlhšiu prednášku o tom, čo mám jesť a piť /a mlieko spomínala tiež/ tak o zdravej výžive neviem absolútne nič...

michael

Tak ešte raz .Je to určite od mlieka!Ja nepíšem do vetra na to by som si čas nenašel.Naprv prestaň piť mlieko , a potom tu píš!Philis, ked sa do toho nevyznaš, tak zbytočne sa do toho nemontuj!Zdroj vápnika v mlieku je pre deti a nie pre dospelých!Dospelým kostí už nerastú panove na to ste neprišli?Dospelí ľudia potrebujú vápnik len na obmenu nie na rást kostí. Pánove ,- dospelí maju vápnik v zelenine napr,mrkva,a všetka zelenina, kapusta, a pod.Kdež to dieťa zeleninu jesť nemôže lebo na to ešte nemá prispôsoené orgány pánove Navyše jeho metabolizmus je taký rýchli že hlieny sa spália..Tak že záver: Ked sa niekto chce cítiť ako dieta nech pije mliečko dobrú chuť.(Žiadný lekár vám stým nepomôže, lebo organizmus je preplnený hlienmi len vám odporučí škrbkať kážde ráno)No,- ked vám chutí mliečko?!?Organizmus musíš poznať ako celok ,-súčasť prírody, nestačí prečítať nejaku blbosť v časopise.

JarkaDu

Ja mám tiež biely povlak, vraj je to z prekysleného organizmu a zanesených čriev. Všimla som si, že ked vypijem vela vody tak povlak ustupuje. Treba piť vodu s odšťaveným citronom

philips

michael - väčšiu hovadinu som nečítal... Takže ty považuješ jeden z najlepších zdrojov vápnika za zbytočný pre dospelých?

Vitamín CCC

Michael ja každé ráno pravidelne vypijem 1 liter mlieka. Ale nechce sa mi veriť, že je to z mlieka. Zaujímavé.