"Telepatia"

Príspevok v téme: "Telepatia"
anna23

Ahojte :) Viem, že táto téma nemá nič spoločné so zdravím, ale keďže je to dosť navštevované fórum, chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s touto schopnosťou :) Už v minulosti som skúšala napríklad na kartách (keď niekto zamiešal karty, vytiahol si 4, uhádla som všetky, pritom zozadu boli všetky rovnaké) alebo som uhádla čísla v rozmedzí 1-10 takisto aj písmená abecedy. Skúšala som to aj teraz a stále mi to ide, ale chcela by som si to (neviem či ju mám) schopnosť rozvíjať (napr. väčšie rozmedzia alebo už aj na konkrétne slová, vety či spomienky) no neviem ako na to ďalej :) Neviete nejaké cvičenia alebo stránky na rozvíjanie? Bola by som rada, ak by mi niekto pomohol, ďakujem :)

Emily opat

Kedysi sa mozno ludia dohovarali len telepaticky, existuju ludia, ktori to dokazu aj dnes. Pre mnohych indickych mnichov to nie je nic nezvycajne. Su ludia, ktori dokonca dokazu telepaticky komunikovat so zvieratami.
Ak mas tento dar, pracuj s nim, zlepsuj sa. Nie je ziadny dovod na obavu, nejde o nic nekale, misteriozne ani "diabolske".

Opa

Suhlasim s nirv., moze sa ti otovorit uplne iny svet a nie kazdy sa vie zaradit normalne od zivota potom a neohovoriac o tom ze pre vacsinu budes aj tak blazon.Na druhej strane si myslim ze ak clovek takyto dar schopost ma nieje to len tak. Skus sa porozpravat s nejakym duchovnym o tom.

nirv

Mne to ide skôr mimovoľne, čím viac sa snažím, tak sa to stráca. Myslím že ak by som sa venovala joge a meditácii tak by sa tieto "schopnosti" mohli zvyšovať ale nemam o to záujem, ťažko sa potom orientujes v komunikácii ked máš vysvetlovat odkiaľ "vieš" určite veci, potom sa cítiš ako blázon :)) nepotrebujes to. Ale chápem že chceš experimentovat. Rozvíjať treba duchovno a tieto mimovolne vnuknutia akceptovať ale hlbšie to neriesit lebo potom sa stavas vnimavejsou aj pre temnejsie sily. Porozmyslaj nad svojou motiváciou - chceš tým niekomu pomôcť alebo získať nejakú moc?