Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akú kozmetiku používať?

Príspevok v téme: Akú kozmetiku používať?
SilviaL22

Baby, smerujem to hlavne na Vás a chcem Vás zároveň poprosiť o radu. Už pol roka používam kozmetiku Mary Kay, radu Botanical effects...Sľubovali, že vydrží rok, avšak ja už som na dne tubičiek :D Kozmetika je to skvelá, ale finančne náročná a nemôžem si dovoliť uvoľniť 100 eur na kozmetiku. Mám mastnú pleť, kde tu vysušenú a mám mierne akné. Akú kozmetiku mi odporúčate z vlastnej skúsenosti? Podotýkam, že mám alergiu na parabény :) Ďakujem Vám za odpovede...

maddie

počula som veľmi dobré recenzie na biokozmetiku Alverde z dm drogérie. vraj zaberá na mastnú pleť a neobssahuje parabény. a cena tiež prijateľná.

Kuki7

Ja by som ti odporučila českú kozmetiku Life & Madaga. Momentálne ju používam, a musím povedať, že si ma získala. Nič mi v živote tak nevyhovovalo na moju zmiešanú pleť ako práve táto kozmetika. Odporúčam ti vyskúšať kombináciu pleťovej vody na problematickú pleť (obsahuje extrakty z 0) + Control krém 24h alebo Balance krém 24h. Krém stojí tuším 15,60(tuba vo veľkosti make-upu,ale vydrží dosť dlho) a voda 8 eur.