Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opakovane mám po antibiotikách kvasinkovú infekciu

Príspevok v téme: Opakovane mám po antibiotikách kvasinkovú infekciu
loloMi

Ahojte,

vždy ked som chorá a nasadia mi antibiotiká, tak súčasne o pár dní na to, dostanem aj kvasinkovu infekciu. Lenže ja užívam pri antibiotikách aj probiotiká, a aj tak kvasinky vždy dostanem ...

Mám jednu fajn masť , ktoru mi poradila moja obvodná lekárka, ked som kvasinky dostala prvýkrát, a tá masť mi vždy pomože....odvtedy ju vždy použijem, mám 23 a kvasinkovu infekciu som mala cca 4/5 krát.

A moja otázka: mám to takto riešiť?? : ked dostanem kvasinky, tak tuto masť a hotovo??? /vždy mi pomože/

Alebo mám ísť naozaj na tu gynekologiu a dať si nasadiť niečo ,,odborne,, ????

dakujem.

RNG

Nestaci brat len probiotika, ale treba brat hromadu zivin pre ne, tj zmes roznych mikrovlaknin. Totiz aj najsilnejsia probioticka kapsula nema ani tisicinu potrebnych organizmov na kolonizovanie criev.
Okrem atb su aj ine antimikrobialne prostriedky, co znicia rozne bakterie, dokonca aj ine mikroby, co atb znicit nevedia ale neznicia probioticku crevnu floru. Naviac ako potravinove doplnky nemaju ziadne skodlive postranne nasledky.

Monika1984

No ja som na tǒm podobne vždy po antibiotikach aj ked užívam súčasne s atb aj pribiotika ustnou formou plus som skúšala súčasne si dávať aj lactobacili "dole" avšak aj tak nepomohlo

loloMi

A používam na to masť: Futeling krém - krém Rodinného šťastia...je to nejaka čínska mastička ... dá sa to objednať cez Anežka centrum..