s clovekom s ktorym som bola skoro 6 rokov je to teraz .. na definitivny koniec.. neustale hadky..ano vyvolavam ich ja.. z roznych dovodov ..no nikdy bezdovodne.. chcem aby to nebola pravda...no nikdy sa nedozviem nic.
niektore sa tykaju toho ze uz po 5 minutach rozhovoru s neznamou je uz velka kamoska a pridava si ju na fb.. ked sa pytam co robil v praci..alebo ako sa mal kym sme neboli spolu alebo co robil vcera.. je to vzdy nic..a nakoniec sa nahodou dozviem ze bol tam a tam a s kamosom tam.. aj davnejsie ked chodili na take chlapske posedenie na pivo, s kamosom..vzdy som zistila ze to nebol len kamos ale dokonca cela partia.. ale nie ta ich povodna..
vzdy som bola na poslednom mieste, a pri hadkach som ta ktora si domysla a trepe... ano vela krat volal na vylety, stretavali .. ked nemohla kvoli skole alebo nejakym veciam doma tak uz isiel von a bolo mu jedno, nemal potrebu napisat ze niekam ide, ci je v poriadku alebo ci sa nieco nestalo...
a teraz ked sme rozideny .. vymazany na fb.. nahodou som zistila ze popritom ako mne snazi zas ze ja trepem a moja vina,, tak si pridava nejake baby.. neviem skade ich pozna, ci su s okolitych predajni blizko tej jeho..alebo odkial.. a ked som mu napisala meno poslednej ktoru si pridal ostal riadne zarazeny ze odkial to viem ked to ma skryte..ja to nahodou zistila.. tak toto jeho "zarazenie" ma uplne polozilo..
nema to snim zmysel :(
Klamar
neriesim jeho fb v pravom slova zmysle.. riesim to ze aj pocas vztahu fungoval stylom patminutovy rozhovor=nova kamoska..a tejto logike ja nechapem.. fb je len nahoda ze to tam nejak nasla..ano je to chujovina
fb nici vztahy...cely internet ich tusim nici. Ked si pomyslim, ze nasi rodicia si pisali listy, chlapi chodili na vojnu a zenicky ich doma 2 roky cakali. Obaja nemali nic, len doveru v toho druheho. A teraz same fb, pokec, viber a co ja viem co, na kazdom kroku je clovek sledovany, ved to je o hubu uz.
Tot moj vylev.
Ak mu neveris, tak ho neries. Rozisli ste sa, on je ocividne spokojny a dalej nadvazuje kontakty. Posun sa dalej a neries jeho fb profil prosim ta, virtualny zivot je na nic a ten realny ti zatial uteka, kym ty trcis na fb.
momentalne rozideni, ale dlhotrvajuci problem som napisala.. nepisala to stym ze po rozchode riesim jeho facebook...
len som sa chcela postazovat...
bola to ocividne blbost pisat to sem.
tak chodis s nim ci nie? hore pises, ze je to na definitivny koniec. ze sa stale hadate. pises, akoby ste este boli spolu len mali krizu. a dole ze ste rozideni. tak co ste?
tiez si myslim, ze ked ste rozideni, tak nemas co riesit nejaky jeho facebook.
Nikto nikomu neverí a preto to tu tak vyzerá...
V dnesnej dobe sú tuším všetci takí.
sejla.. je mi luto ze si ma nepochopila a ze pisem asi dost nechapavo..len som sa chcela postazovat.. nehladam pomoc.. a ani si to nepochopila..
ale vdaka za odpoved
nesledujem nevycitam.
Prepáč, ale nerozumiem niektorým kostrbatym vetam v tvojom vyleve, ani som nepostrehla tvoju otázku a ako ti môžem pomôcť. Ale z toho, co som pochopila, rozišli ste sa s priateľom, ty ho spehujes na fb a vyčítaš mu jeho aktivity? Aký to má zmysel a aké si myslíš, že máš právo mu vyčítať niečo po tom, ako ste sa rozišli? Co máš za problém, nechápeš, co znamená rozchod, alebo ho chceš naspäť?