ahojte,
s priatelom sme 4 roky. intimny zivot nam klape. raz som mala ist ku kamaratke, ktoru som dlho nevidela a kedze byva daleko chcela som u nej prespat. rozpravali sme sa o tom s priatelom a spytal sa ma, ci by som s nou \"nieco\" skusila. dodal este, ze aj on moze ist k nej na navstevu a ak mu to dovolim tak ju .... alebo mozeme s nou skusit trojku. velmi ma to zranilo. potom sa ospravedlnoval, ze to nemyslel vazne, no neverim mu... co si mam o tom mysliet? stale mi to vrta hlavou.
Priatel mi navrhol trojku s mojou kamaratkou
Mimulus, vtipna ako pre koho. pre mna a bab ktorych sa to tyka ani moc nie:/
Že Vás to ešte baví :) Ozaj veľmi vtipná téma :D
doubledog - s kamošmi si zabil :)
heh detail
ja mam aj tak stale dojem, ze laškoval, neviem si predstavit, ze uplne vazne by niekto toto predostrel partnerke, ze ked bude suhlasit, pretiahne jej kamosku :D
doubledog: :-)
Tiež nesúhlasím! Zahodiť 4 ročný vzťah len kvôli pár názorom na fóre? Ak to myslíš vážne tak potom si veľmi nevyrovnaný človek.
Elena, to snad nemyslis vazne, vyniest rozsudok nad 4 rocnym vztahom tu na diskusnom fore ...
Moj prispevok bol pipkami tiez nepochopeny, a zobrali ho totalne naruby. Precitaj si znovu ich reakcie, a zamysli sa nad tym, ci taketo rarohy ti maju radit do vztahu. Ak trva uz 4 roky, tak je to nieco.
Na trojku ta partner nenahovori, on to vie, a myslim, ze to tak mozes aj uzavriet.
doubledog: nie vsetky zeny to robia donekonecna, mysli aj na tie