Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vytok - je to normalne?

M 25

ked neovládaš základné hygienické návyky ..
tak na mňa nereaguj predsa, ked sa ti nepáči, čo ti píšem . ignoruj ma, to snád dokážeš ..
lebo vôbec mi nepripadáš ako 19ročná ?!

hned prvý krát som ti predsa napísala, čo ten výtok znamená a potom ti to napísalo aj 20dalších báb, čo potrebuješ ešte riešiť?!

monika2

a este nieco M25. pochybujem ze robis psychologicku. lebo sa tak ani nespravas. keby si bola tak urcite by si sa nezachovala tak.. citujem: "používala si rovnaký uterák ako mama?? brrrrr! sorry,ale to je trošku hnus .. a ešte ked aj chorá bola..to je trošku čudné" to je totiz taka detska reakcia. a urcite by si vedela ze dievca v 13 nemusi vediet vsetko o svojom tele a taktiez ze by nemuselo vediet ze nieje hygienicke pouzivat ten isty uterak. a este ma tu urazas a podpichujes ma... takze strasne pochybujem ze si psychologicka :) a ak si tak lutujem tvojich pacientov...

monika2

M25 - bola som mala a vtedy som namala ani tusenia ze by som mala pouzivat iny. ze to neni hygienicke.a po druhe hned jak mi mama povedala ze ma mykozu tak som uz pouzivala svoj vlastny.

Emily opat - ja viem ze sa vytok meni pocas cyklu lenze ja ho mam cely cyklus rovnaky.

Dadula56 - ok no :D len mi je to proste take trosku neprijemne. len budem musit nosit cierne nohavicky lebo na bielych mi ostava zlta skvrna a na farebnych vidno mokru skvrnu. nejako to prezijem :)

Dadula56

A priatela neries, nohavicky mu snad detailne ukazovat nebudes. Navyse im tiez vselico vylieza...no, nebudem nechutna.

Dadula56

Monika, neexistuje, ze mas mykozu roky, odvtedy, co mala tvoja mama mykozu. Mykoza ma velmi specificke prejavy, ktore by ta vyhnali ku gynekologovi okamzite. Svrbenie, zapal, problemy pri moceni a kvanta vytoku. Nemusi byt pritomne vsetko, ale urcite by si nemohla pokojne zit roky. Bezpriznakovy vytok (bez svrbenia, palenia, bolesti) je vacsinou normalny fyziologicky vytok, ktorym sa posva cisti. Pre pokoj duse chod ku gynekologovi, aj tak treba na kontroly chodit, takze zabijes dve muchy jednou ranou.

Emily opat

Ahoj monika, s najvacsou pravdepodobnostou tvoj vytok je uplne normalny. V priebehu tvojho cyklu sa meni aj vytok, v case ovulacie byva najsilnejsi a pripomina vajecny bielok. Niektore zeny nosia intimky, ine si menia spodne pradlo viackrat za den. Zalezi co tebe vyhovuje lepsie. Pre tvoju istotu zajdi za gynekologom.
Nedaj sa vyprovokovat premudrelymi radami ani urazkami, nevsimaj si to.

M 25

monika, predstav si,že ju robím :D to je ale náhoda..
používala si rovnaký uterák ako mama?? brrrrr! sorry,ale to je trošku hnus .. a ešte ked aj chorá bola..to je trošku čudné
no podla mna je najdôležitejšie ísť za gynekologom,ale hlavne dobrým, aby zistil, čo ti je..

monika2

M25 - a kde to mam riesit ked nie tu? u gynekologa? ano aj tam to budem riesit ale hadam mam pravo vediet skusenosti a nazor inych. no a ked ti nemam hovorit moja tak aspon mi ty nehovor ze som decko to je po prve a po druhe mam dost rokov nato aby som vedela o svojom tele to co vediet potrebujem. a samozrejme to aj viem. po dalsie mam 19 a to ze to mam od prvej menstruacie nemusi znamenat ze to je normalne. ked som to dostala poprvy krat tak som pouzivala rovnaky uterak ako moja mama a ona vtedy mala mykozu tak teraz neviem ze ci to cele roky nahodou nemam aj ja. a neboj sa mam co to odstudovane z netu o vytokoch ale ty zrejme nie. keby si mala tak by si vedela ze na kazdej stranke a na kazdom fore pisu nieco ine. ale na podobne pripady ako je moj pisu ze by mala dotycna ist hned za gynekologom (za ktorym aj pojdem) a ze to moze byt mykoza alebo neviem co. a co sa tyka sexu. niesom tupa aby som sa nechranila pred otehotnenim. a este jedna vec. nechcela si nahodou robit psychologicku ked vies tak perfektne odhadnut z par mojich sprav ze niesom zrela na sex?

monika2

NIRV - u mna si to praveze mama vsimla ked mi prala gate len neviem preco az teraz si to vsimla. a ona mi povedala ze by som mala zajst za gynekologom a aj som si nieco na nete hladala ale vsade pisu nieco ine.