Ahoj,
v podstate neočakávam žiadnu radu. Len som to potrebovala dostať zo seba von. Spoznala som ho náhodne na jednej akcii, mali sme konzultáciu, odvtedy sme sa nevideli asi mesiac aj pol, ale stále som na neho myslela, že kiežby som ho znovu stretla. O pár dní som ho naozaj stretla znovu na jednej akcii, potom mesiac nič a vyhľadala som ho.
Musím sa dosť zdržiavať, aby som mu nenadbiehala ako taká krava, a on sa snaží zachovať si svoju profesionálnu úroveň, čo vo mne vzbudzuje ešte väčší záujem.
Začíname od bud. týždňa terapiu, nemám vážny problém, skôr som jeho pomoc vyhľadala z dôvodu, aby som ho mohla vidieť, a tak ďalej :-)
Sníva sa mi o ňom a dúfam, že je slobodný :-D
Zamilovala som sa do svojho psychológa
Možno je. Ale dúfam, že sa aspoň dostatočne pobavím :-)
To je zly pristup.
Viete, po všetkých mojich stroskotaných vzťahoch, výstrelkoch a excesoch, neočakávam, že by som mohla mať normálny vzťah. Neočakávam ani, že niekto opätuje moje city, vlastne neočakávam nič. Tento muž sa mi páči, len si chcem v tichosti užívať jeho prítomnosť, a keď skončí terapia, tak čau. Asi to tak bude....
Ani nie :) mozno tak keby som mal 15 tak by mi to tak prislo, pripomina mi to tak trochu stav ked sa mi pacila na strednej triedna... potom ma to preslo a uz som si zvykol hovorit zenam napriamo co od nich chcem :).
Je to vzrušujúce, nie? :-D
Presne tak ako pise weird keby ste si sadli nebolo by nutne takto saskovat ale rovno jeden alebo druhy by pozval na rande von do mesta.
- aj keby si k nemu prisla riesit banalny problem, ze ti krivo rastie malicek, si jeho klientka (ano, plati to aj pre sukromnu prax) a on si s tebou nic nemoze zacat (legalne).
= preco si ho nepozvala na kavu alebo co a nespoznavali ste sa tak? mne nejde do hlavy, preco chodit na terapiu k cloveku, o ktorom uz vopred vies, ze sa ti paci ako muz (keby sa zalubis pocas terapie je to ine... ale takto "naopak", no vskutku divna strategia ako ulovit chlapa) :D
Nemyslím si, že si niečo nahováram. Sympatie tam boli, to je celé. Ak by bolo aj niečo viac, resp. sa tie sympatie aj z jeho strany prehlbovali, bolo by to veľmi fajn, ak nie, tak aj to sa stáva. Bola by to škoda, ale život ide ďalej :-)
Podla mna si to nahovaras, nie si jeho typ.
Nezahlásila som sa nikomu na sedenia. Sám mi ponúkol, že môžeme dať konzultáciu. Po tých pár mesiacoch som ho vyhľadala sama, že môžeme pokračovať v pravidelných sedeniach a začať terapiu