Ahojte,
Tak na začiatok sa predstavím, som študentka VŠ (veeeľmi náročnej), brigádujem, a mám priateľa s veľkým srdcom. Ale mám často pocit, že je toho na mňa priveľa, ťažké to je (škola) a že nemám čas samu na seba popr. kamarátky, keďže všetok svoj voľný čas (je ho málo) venujem svojmu priateľovi (som pri ňom veľmi šťastná).
Avšak keď mám svoju slabú chvílku, tak pomaly na každý jeho čin vyletím, povyčítam mu veci, čo by som inak mu nevytkla, by mi nevadili, no keď na mňa prídu stresy..no jednoducho len tak pením...hlavne ma podráždi v takej situácii, že on je niekde vonku na káve, alebo vo fitku po práci a ja po škole rovno pracovať...tak mi to príde také nefér (len ak som v strese práve) a vybehnem na neho...alebo mu vyčítam, že keď je so mnou, tak je unavený, v posteli hneď odpadne a pritom deň predtým so mnou volal, keď bol vonku na káve s kamošmi a bol plný elánu...vtedy mu to moc vyčítam a už je hádka na svete...ja si naozaj naplánujem tú školu a prácu, aby som ten čas s ním si mohla naozaj užiť, nič nerobiť, byť vyspaná a pod...a on nie, on sa tak nezariadi, teda ako mu to vijde...no neustále mám kvoli týmto veciam naňho nervy, skladám ho, vyvolávam spatne, jak psycho sa už cítim niekedy...ale potom keď sa už ukludním a sme spolu, tak je už všetko super.
Prešli ste si niekto podobnou situáciou? ako by som to mohla riešiť??
Neustála podráždenosť, hádky s partnerom...
sama študujem na vyske a popritom brigadujem ,,,.a s priatelom je všetko v kludíčku :D:)
mna zaujíma na aku vysoku školu chodis ? :D
Zažila som niečo podobné s tým, rozdielom, že som podobné veci nevyčítala. To je tvoja voľba, že máš prácu a školu, on nemôže za to, že má voľno a chce si to voľno aj užiť a ty nie. Tak sa nabudúce trochu nad tým zamysli skôr, než naňho vyletíš. Mimochodom, ako sa k tomu stavia on? Nemá už toho plné zuby, že doňho skáčeš a skladáš mu telefón?
tak nanho nepen tolko lebo ta necha!!!kto by chcel hystericku zensku...to vies ,zena vie robit viac veci naraz,pricom chlapi nie...preto si to vedia zariadit aj bez stresov,lebo robia vzdy len jednu vec..ber nieco na ukludnenie...
A možno to je tým únavným zimným počasím :D Ja sa s priateľom síce nehádam, ale vidím to na sebe aj na ňom, že sme lenivejší, vždy unavení a nič sa nám dokopy nechce...ale ak máme byť spolu v dany deň, tak sme..musí už prísť teplo a jar a potom leto :)
no ja to mam teraz tiez tak podobne,tiez sa dost hasterime s priatelom,vacsinou mojou vinou..ale mam pocit ze ten marec je nejaky zacarovany mesiac, kazdy rok to tak je, ci uz s tymto priatelom alebo predchadzajucim,ze v marci sme to mali najkritickejsie..nech uz je leto:)
Tazka vysoka skola? Na aku vysoku skolu to chodis?
A čo tak byť kusok nezávislá? :)
On je tiež viac spontánny podľa toho ako to píšeš. Neplánuj, nerieš a bude to lepšie. Ak máš toho veľa v škole a plus brigáda do toho, tak sa venuj svojim povinnostiam pokiaľ ich nesplníš do bodky. A potom budeš mať aj lepší pocit zo seba a budeš sa môcť naplno venovať jemu. On nemôže za to koľko si si toho na hlavu naložila, tak samozrejme, že je vonku niekde s kamošmi a využíva svoj voľný čas ak ho má. Alebo si to rozvrhni tak, že budeš stíhať veci aj jeho a budeš zároveň v kľude a nebudeš stresovať a nervačiť. Za chvíľu su sviatky, leto tu je onedlho, lebo ten čas veruže rýchlo beží..a potom si seba užijete až až..ale naozaj - najprv práca až potom zábava a s týmto prístupom budeš viac pokojnejšia a veselšia :)
Čo máš z toho, že je všetko top, keď si vynervovaná, podráždená a pohádate sa?
Piánko, život nieje o nahánaní sa za niečim...
Asi máš pravdu, som taká povaha, rada mám všetko pekne naplánované, top...on je veru viac spontánny :)...len keď ja som na ňom tak závislá, neviem či dokážem ,nenaháňať sa kvôli nemu, :/