Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
co sa tyka jodu ( je na to tema ) tak nedostatok jodu ma priamu suvislost so svysenim rakoviny.
a ten ACC obsahuje ten uzasny GLUTATION ?a vsetky tie dobre zlozky co spominate? ten glutation- to je nejaky zlozity cukor?
niekto zacal na tomto fore temu reku ci sa sprchujeme kazdy den.
sprcha kazdy den ( rano a vecer, v lete aj cez den) je tiez jednym zo zakladov zdravia.
L cystein je aminokyselina(viralna imunita)
NAC=N-acetyl cystein je lepsia(rozpustnejsia) forma tejto aminokyseliny
Silvia,
acetylcystein je aminokyselina, ktora spolu s dalsimi dvoma -glutamin a glycin (tusim) vytvara najdolezitejsi antioxidacny enzym glutation. Nedostatok tohto enzymu je tiez jedna z mala spolocnych veci pre takmer vsetky autoimunitne ochorenia a pravdepodobne aj rakovinu.
radca, dik aj za tvoje rady :)
vidno ze sa tiez vyznas...
o tom ACC som este nevidela reklamu,ale asi to tak bude.
ten cystein je aminokyselina?
Viaceri pouzili Vilcacoru aj Samento ako sucast liecenia rakovin. Akym sposobom to pomaha je nejasne(zvysenie imunity, odmaskovanie rakovinnych buniek, potlacenie infekcii v tele ktore prispievaju aktivne k zamoreniu a produkuju karcinogeny,....to su vsetko mozne ucinky, mozno sa jedna o kombinaciu roznych)
Inac patri to ciastocne aj do tejto temy.
NAC je ucinny odhlienovac, a kedze Wheldon sa nazdaval, ze sa chlamidie kryju akymsi hlienom, dal NAC do protokolu.
Dnes je ale znamy ovela silnejsi odmaskovac, Vilcacora a Samento z nej vyrobene.
Spominal som to v teme "autoimunne choroby" a uviedol som tam aj roznu literaturu na podporu, ktore je uz aj na nete, lebo tieto poznatky su uz niekolko rokov stare.
Da sa povedat a asi mnohi budu suhlasit, ze pricinou rakoviny je zlyhanie imunitneho systemu (1 pricina). Pricin spatneho imunitneho systemu, ale moze byt velmi vela (mnoho pricin, alebo xy pricin).
To NAC je n-acetyl-cystein. To iste , ale s vitaminom C ja klasicke ACC predavane v lekarnach na chripku (bezi na to tusim aj reklama v TV).