Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Jordik, to musi ist na vahu!
A bude to dost velka oblast, nie maly pasik, 2 kavove lyzicky(10 ml) rozotrete navlhcia dost velku oblast!

radca

Vacsinu chorob modernej doby vratane rakoviny a to aj psychickych sposobuju vnutrobunecne infekcie bakteriami chlamydia, alebo mykoplazma a lekari by mali zaradit do liecby rakoviny antibiotika.

kosa

inac,...
RELATIVNE BEZ PROBLEMOV je trosku zavadzajuce konstatovanie.
KAZDY MA NEJAKE RELATIVNE PROBLEMY. len o tom nehovorime alebo radsej mlcime.

VSIMNIME SI VAZENY aky je postoj ludi ked niekto z blizkych dostane rakovinu.
radsej...MLCIME akoby sme mali povedat ANO TEN A TEN JE CHORY NA RAKA.

mira

Podľa práce MUDr. J. Pečeňáka z Psych. kliniky LF UK Blava som pochopila, že optimálna metylácia bola u matiek - krýs- s vysokou starostlivosťou o mláďatá : olizovanie/grooming. To malo dobrý vplyv na dlhodobé celoživotné reakcie na stres. Verím tomu, že je to tak. Každý bohužiaľ to šťastie v detstve nemal, tak to musíme doháňať dobrou stravou, aby sme boli odolnejší voči stresu.
Krásny slnečný víkend všetkým.

kosa

radca,
ano stava sa ze po urceni dijagnozy chory v priebehu pet desat dni skape.
Ale jednoznacne zvalovat vinu LEN na stres sa neda

radca

Viac ako homocysteinu sa pricina mnohych chorob prisudzuje nedostatocnej "metylacii".
Tu je odkaz:
phoenix-cfs.org

Dolezite je jest listovu zeleninu vitaminy B6, B12 a ostatne B vitaminy.
Ta metylacia nielen premiena homocystein na methionin. Ma este 1000 dalsich funkcii.

radca

Moncika,

ten homocystein je teraz "hitovka"., ale az taky vplyv ako pisu v clanku nema. Ovela vacsi vplyv maju niektore "bakterie" a stres. Stalo sa uz najmenej 1000x, ze clovek, ktory zil relativne bez problemov a zistia mu rakovinu, tak za par dni zomrie bez akehokolvek yasahu lekarov. Jedine vysvetlenie na to je "stres".

mira

Lekári už s Hippokratom nemajú nič spoločné.
"Potrava nech je tvojim liekom" - citát : Hippokrates, Kniha o výžive.