Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca, moj mail: nastenkaM@szm.sk
odpis mi
:-D radca pisem ti male bezvyznamne plus :-DDDD
Ale musim uznat,ze na taku jedovatu babenku, ako je Kosa som uz dlho nenarazil. Nie ste vy s kaciatkom pribuzne?
Kosa,
myslis, ze keby bolo vo vyskume viac penazi, ako v liecbe, tak by niekto skumal nove lieky, hlavne ked vie,ze sa mu to neoplati?
pripravkou
Kaciatko, Kosa,
pravdu sa vam nepodari zatajit, aj keby vas tu bolo 100 takych, ako ste vy. Je pochoppitelne, ze ak neviete pisat a neovladate ucivo pripravky, tak dokazu neporozumiete. Kaciatko sa navyse len teraz uci vyznam slov, co je este ucivo pred pripravkov.
Ako som uz uviedol, jedna sa o experimentalnu liecbu.
Dokazy su uvedene.
je treba pripomenut, ze je ovela vjac penazi v ''HLADANI''ljeku proti rakovine, ako vo vynajdeni ljeku.
ak by zajtra totizto bolo oficijalne vyhlasene ze rakovina sa ljeci tym ze sa upravi zivotosprava, tak na com budu zarabat firmy predavajuce rozne chemikalije pod nazvom ''ljeky''?
pre tych ktori su neustalov propagandov manipulovani no nezmanipulovatelni len treba pripomenut ze rakovinu ljecili uz davno pred druhov europskov vojnov ci uz v starom Rime ci antickom Grecku.
ci je akakolvek terapija ucina, da sa len zistit len nezavislym zistovanim, nezavislym od zdrojov roznych fundaciji a nadaciji.
radca,
neuvjedol si zjadne doveryhodne dokazy.
to co uvadzas je len ciste teorizovanje, nicim nepodlozene, nemajuce zjaden vplyv pre pacjenta z rakovinov.
to co uvadzas je len zbytocne zavadzanje, a u choreho sa jedna aj o stratu casu.