Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

mira.
vysoka teplota nie je ocisny proces.
je to stav kedy telo takpovediac je v EMERGENCY.
nic ine nepomohlo tak podme to spalit...
asi tak

RNG

na rakovinu pluc by som bral aj elagicku kyselinu(elagitanin) nachadza sa v semienkach malin , jahod, granatovych jablk. Davka je 2x denne 50 mg, alebo 2xdenne rozslahat uplne na penu v mixeri pol salky malin.Tym sa rozbiju semienka, ktore tu kyselinu obsahuju.Mozno pouzit aj mrazene maliny.

damian

Inac, okrem spominaneho dievcata berie amygdalin a ine aj ista pani s rak. pluc. Ta pije aj moc a robi obklady mocu na hrudniku. Jej manzel je doktor. Liecba mocom zacala pred 2 tyzdnami, amygdalinim predvcerom. Podla manzela a inej lekarky jej stav je nielen stabilizovany, ale je viditelne zlepsenie, zena nekasle ako predtym, nedusi ju, ma lepsiu farbu koze, oci a vobec, jej celkovy klicicky obraz je lepsi. Nadobudam presvedcenie, ze ma 85% nadej na kompletnu remisiu. Onkologia jej dala nadej cca 5-10%, ak prijme CHT. CHT odmietla.

damian

Samozrejme, dievca je nasadena na silnych enzymoch a vo vysokych davkach.

Toho Reagana liecil Dr Nieper a potom, ako ho vyliecil, Dr Nieper podla sprav dostal infarkt. Panuje vsak presvedcenie, ze ho otravili, aby sa jeho liecba po uspechy s Reaganom nespopularizovala.

mira

Ak teplotu spôsobí zápal, je to očistný proces. Okrem toho, že ničí degenerované bunky a potogény, zápalom sa odstraňujú aj nežiadúce látky. Ak zápal nespôsobuje priveľké bolesti alebo nestravuje potrebné tkanivo, nemal by sa obmedzovať, mal by sa nechať priestor organizmu na elimináciu. Treba chorého sledovať, aby teplota nepresahovala 39 stupňov.

RNG

Inac liecenie rakoviny hypertermiou je v Europe zname, potajomky si isiel do Nemecka aj nas prezident Reagan vyliecit rakovinu.
Rakovinne bunky so svojim vysokym metabolizmom(spalovanim)maju vyssiu teplotu, ako zdrave bunky a ked sa miestne teplota este zvysi(41-43 stupnov celzia), rakovinne bunky sa prehreju a uhynu.
Tento sposob som nespomenul asi zatial, lebo to sa da prevadzat len v nemocnici na velmi specialnom hypertermickom zariadeni. V Nemecku take maju, v USA zialbohu dosial nie.

RNG

som rad, ze to tak rychlo zabera.
Reakcia(podobna ako uhynova Herxheimerova)je znak toho, ze je plno rakovinnych buniek znicenych. Teraz este hodne enzymov, aby to odpratali z tela co najrychlejsie.
Odporucil by som jej pouzivat aj betaglukany, lebo biele krvinky nicia rakovinne bunky tiez enzymaticky a betaglukany zvysuju ich pocet aj aktivitu.(davka 3x400 mg+ denne)
Mam dobre skusenosti s nimi z minulosti na viacerych pripadoch.

damian

RNG, ta teplota u dievcata bola z toho, ze enzymy roztravili bielkovinovy obal rak. buniek a zacala ich napadat imunita, a preto ta teplota. Je to prospesne - metabolika takto lepsie funguje. Na klinikach dokonca umelo teplotu tela u pacienta zvysia aby sa protinadorova aktivita zefektivnila.

(Pozn. Co sa stale snazia na onkologiach je teplotu znizit pomocou liekov a casto aj ATB, cim vlastne brzdia protirakovinovy proces, nehovoriac uz o tom, ze sposobuju plesne z ATB cim este rakovinu podporuju. Navyse, podavaju tu pekelnu glukozu).

RNG

Nuz CytoPharma to vyraba od 1971 roku a na podnet a so schvalenim samotneho dr Krebsa. Takze je to "Znackovy tovar" s tradiciou a ucinnostou viacmenej bez pochyby.