Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

mira,

ak chces vidiet rozdiel, tak skus hodit psovi varene a potom surove vajce. Roydiel uvidis hned. A tak je to aj s masom.

kosa

este na zaciatku tejto diskusije sme JEDNOZNACNE tvrdili o BANALITE OCHORENIA zvanom RAKOVINA.

mnohi NEVERIACI (a dodajme ze aj NEVEDIACI), sa tunak ohurene ozyvali, nadavali nam, ci sa dokonca VYSMIEVALI (take vysmievanie sa z niecoho co niekto tvrdi je dokazom...IDIOTSVA)....
pravda sa pomaly ukazuje.

raz sa MOOOZNO budu deticky ucit o tom ze RAZ bolo jedno BANALNE OCHORENIE....rakovina.
za predpokladu ze bude DEMOKRACIJA...

radca

stefan v.,

to este nemusi byt nic vazne. Moze to byt napriklad mononukleoza ani to nie. Musia sa robit nejake dalsie vysetrenia.

radca

mira,

choroby, ako je cukrovka, infarkt, aj rakovina atd. hlavnu ulohu hra stres a nekvalitne bielkoviny (denaturovane) a takisto prebytok cukru. 90% cukrovky by sa dalo vyliecit jedenim kvalitnych (teplom neznicenych) bielkovin.
Rakovina v neskorom stadiu sa da tiez liecit spravnym zlozenim bielkovin.

kosa

aj zeleninka aj ovocie sa kazia, tak ako mesko, mliecko vajca...
teraz je otazne ze do akej miery mozna uzivat zeleninu a ovocie..

stefan v.

Vcera som bol darovat krv a objavil sa problem.Mam zvisene ALT v krvi.Preto som bol viradeny z darovania.Podla vsetkeho to svedci o vaznej chorobe pecene.Nevie niekto nieco blizsie.Dakujem.

krivanek

Zdravim vsechny cleny fora. Jako clovek ktery si prosel uspesnou lecbou rakoviny s pouzitim prirodniho chemoterapeutika zv. Laetrile nebo Laetril nebo vitamin B17, mohu poskytnout informace vsem kteri si to budou prat. Muj otec MUDr. K. Krivanek uspesne vylecil dva pripady na Jihlavsku jiz pred 12 lety, nyni se v CR a na Slovenku leci asi 15 pacientu, z toho 3 jsou jiz zcela vyleceni, dalsi jsou na tom zdravotne o mnoho lepe nez pred nekolika kratkymi mesici ci tydny. Dva pacienti prozatim zemreli ale v obou pripadech slo o konecne terminalni fazi nemoci a moznost zachrany jiz neexistovala. Svoji cinnost delam zdarma jako verici clovek. Napiste mi na laetrile@seznam.cz rad se podelim o sve znalosti. Jsem nyni na navsteve v CR do noveho roku, mohu se s pacienty i osobne setkat pokud to pomuze. Rad pomohu vsem tak jak mi to povoli muj volny cas. S pozdravem a pranim pevneho zdravi, Ales Patrick Krivanek

mira

Ja by som tiž videla problém skôr v obsahu a tvorbe mrtvolných jedov, ptoamínov. I v procese trávenia vznikajú, pretože mäso sa trávi 4-8 hodín, v čreve môže stáť i pár dní.
Problém je i vo vysokom množstve bielkovín, ktoré sa ťažko trávia a spôsobujú únavu.
V denaturácii teplom až taký problém nevidím, sú názory, ktoré tvrdia, že denaturované bielkoviny majú porušené väzby vo vyšších štruktúrach, a sú teda ľahšie stráviteľné.