Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ako mi vysvetlíte, že v škole nám v nádobách s laboratórnou destilovanou vodou rastú zelené riasy, alevo sinice?
samozrejme ze pitie mineralok z mierov, a pri situacijach kedysa da samodijagnostikovat nie je na zavadu.
radca,
RNG pise ze destilovana voda nie je zdrojom mineralov (tak ako ziadna ina voda) toto tvrdenie RNG potvrdzuje aj fakt ze ludia ktori piju tzv mineralky sa prakticky samohubia-nakolko sa im urovne mineralov v tele NAHLE meni, nakolko mineralky obsahuju latky ktore potencijalne ZVYSUJU AJ tlak krvi.
Preto je nutne pit vody mineralne LEN s vedomim lekara. Mineralky sa kedisik pouzivali ako liek vo vetsej miere.
o tomto sme tunak uz pisali.
RNG,
destilovanej vody mozes vypit urcite menej. ako nedestilovanej. Pri dehydratacii by bolo lepsie pit kolu, ako destilovanu vodu na uhasenie smadu. Smaf je totiz zavisli od urovne sodika. S destilovanou vodou by si ho nedoplnil nikdy.
Nespavas nahodou v sklennej rakve s kyslikom?
destilovana voda vs nedestilovana.
neide tu o tento problem. konstruktivnym problemom je ze my ako ludia nemame dostup do cistej A ZDRAVIU NEZAVADNEJ VODY...ved si len pripomenme ze su este dedinky na SK kde nemaju miesny vodovod...
sudruh Dusan, naso stavat tie stadiony??? Neoplatilo by sa nieco pre obcanov SK aj....UROBIT? Nielen sa dookola obohacovat zo statneho....
mira,
ano.
treba este pripomenut, ze telo vysiela signal, znamejsi ako smed (sos sirokym EEE-pre trvalogramatikarov). tak vtedy sa treba napit vody. zvycajne staci pohar dva ( V DANOM MOMENTE).
Pri zvažovaní optimálneho množstva vody je treba brať do úvahy aj to, aké je tuhá strava. Ľudia, ktorí jedávajú veľa pečených, suchých a chrumkavých potravín sú viac vysušení, ako tí, ktorí jedia kašovité a šťavnaté jedlá. Ďalej teplotu a vlhkosť okolia, ročné obdobie. Príliš veľa tekutín sa odporúča konzumentom mäsa z dôvodu vyplavovania toxínov vodou. Tí, ktorí sa zdravšie stravujú, nemusia pitie preháňať.
Radca, ja a moja rodina pijeme destilovanu vodu uz vyse 20 rokov, a nemame z nej ziadne problemy.
Je to aj logicke, kedze rozdiel medzi destilovanou vodou a beznopu povrchovou vodou je len 50-80 mg mineralov na liter dokopy.
Takze tie reci okolo osmotickych tlakov, ktore som pocul za mlada a strasili s tym proti pitiu destilovanej vody je hlupost.
Voda ako taka nie je podstatnym zdrojom mineralov pre telo, to plati aj na mineralne vody, lebo mineraly v nich nie su vo forme dobre absorbovatelnych organickych zlucenin ale zle rozpustnych a zle absorbovatelnych anorganickych formach ako sirany, uhlicitany fosfaty, oxidy a podobne. Chloridy sa sice vyborne absorbuju, ale velmi rychlo z tela vypadnu, takze sa nestacia zabudovat.
radca a aká je podľa teba prijateľná miera pitia vody?
Vieš aký je najlepší recept a predsa zadarmo?
B17 obsahuju aj mnohe orechy.