Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
majkab,
damian tunak napisal o mnozstve pripravkov ktore presahuje mnohokrat mnozstva odporucane tzv odbornikmi.
ja OSOBNE som s tym eksperimentovala uz koncom 80.rokov, takze mi je jasne ze mnozstva vitaminov a mineralov a ostatnych latok potrebnych pre NORMALNY beh organizmu presahuje odporucane davky v niektorych pripadoch aj stokrat....
majkab,
aj moja mama mala po operaciji vodu v nohach,....A PO SMRTI mala evidentne opuchnute ruky-pokial sa toto deje tak situacija je v dost nebezpecnom pasme,nakolko objav vody hocikde v tele je naznakom ze metabolizmus sa prerusil v urcitej casti tela( a dufam ze ti je jasne co to znamena ked sa metabolizmus prerusi ci zastavi...)
aj mojmu otcovi klamali lekari, ze vyziva ktoru jej davaju, obsahuje vsetko.
ano, mozno vsetko, ale v MINIMALNOM MNOZSTVE. dufam ze citas nielen moje prispevky a je ti jasne ze v pripade rakoviny je nutne aby sa prijem njektorych nutrijentov zvysil aj vjac ako 10 krat.
majkab,
moja mama mala hmotnost pred kulminacijov problemu ( teda do momentu kedy stanovili dijagnozu a operovali) priblizne 90kg, to pri vyske 160cm, cize priblizne vjac ako 30 kilo nadvahu....
po operaciji to islo rapidne dole behom asi dvoch mesjacoch na pod 50 kg. KAZDY LAMENTOVAL ze pani Ivana ( vlasne moja mama) chudne.
ja som im cely cas prizvukovala ( a mna osobne to ne..alo) NECH SCHUDNE VED AJ TAK MA NADVAHU!
samozrejme ze som sa orientovala na PODSTATNEJSIE VECI- kontrolu stavu celkovo, a denodenu kontrolu jej stavu a dozor dijety. az prisiel cas kedy sa hmotnost USTALILA NA okolo 55kilo, a....ZOSTALA STABILNA.
( to hore uvedene je pre negramotnych).
betain,
ocino bol do stvrtku doma. Siel na ambulantny zakrok - odsatie vody z brusnej dutiny. Prvy den to nedokoncili, tak si ho tam nechali aj v piatok, sobotu a nedelu sa onho nikto z lekarov nestaral. Neviem co bude zajtra, co mu budu robit. Ale je pravda ze ziadne infuzie umelu vyzivu ako vravis mu nedavaju a vobec nechapem ze preco, ze naco lekari cakaju.
kosa, pred mal 85 KG
hele radekkk, čas ti běží, po slovensky, uteká. Od zajtra majú tvojmu otcovi nasadiť chemoterapiu a ty sa tu zdržuješ s kosou. Čo tak prelistovať si dozadu túto diskusiu, tam nájdeš mnoho dobrých rád, ktoré by pomohli tvojmu otcovi. Nestrácej čas hochu.
kosa
Pokud chces poradit, tak porad, ale nepis nesmysly o tom, ze si mam delat svuj vyzkum... Vsem je samozrejme jasne, ze si zadny delat nemuzu a ani nebudu. Takze jsi to cele psal zbytecne. Pokud chces poradit, tak porad, ale nepis zbytecnosti, opravdu na to nemam naladu.
Jako kazdy obycejny clovek, ktery problematice vubec nerozumi hledam po netu a vsude jsou protichudne nazory na vsechny alternativni lecby. Proto clovek nevi co ma delat, zvlast, kdyz doktorum je to v podstate jedno. Jestli ty jsi, zrovna ten, kdo muze prokazat ucinnost B17, tak mne to necim prokaz, rekni jak jej pouzivat, jako infuzi nebo jako tabletky (protoze uz minimalne 3 lide mne po telefonu rekli, ze tabletky nefunguji, ze funguji jen infuze). Myslim, ze to bude zajimat kazdeho, nejen me. Nikde jsem nepsal, ze tomu neverim, jen jsem napsal, ze clovek nevi cemu verit, z te zaplavy informaci. Hledal jsem i na teto strance a opravdu nevim, ceho se chytit a tvoje rada k tomu nevede.
majkab,pises ze ocinov stav je uz dost vazny, velmi rychlo pokracuje, je v nemocnici.Schudol uz 15 kg.Ty mu normalne do nemocnie nosis tabletyB17,Multienzym, B50, Betain ma coskoro udajne dorazit, probiotika, a 1PL lanoveho oleja 2x denne, to vsetko on uziva v nemocnici.A ma to kde ulozene,sestricky co na to a kto mu bude podavat tie infuzie B17 v nemocnici?
A lekari ho krmia tabletami miesto toho aby podavali umelu vyzivu, este viacej mu zatazuju zaludok vsak, vyberu mu vodu a uplne suhlasia s tym co mu davas uzivat ty.
Povedz co navrhuju lekari,aku liecbu dalej?Je strasne slabucky a to mu nedavaju umelu vyzivu?
majkab,
to ze otec schudol za mesiac 15 kilo je NEPODSTATNE.
PODSTATNE je ze zije.
apropos: kolko kilo vazil tvoj otec pred dijagnozov?
modracik, nastastie u ocina este s chemoterapiou nezacali. Je strasne slabucky, za mesiac ma o 15 kg menej, zje skoro vsetko, ale asi mu to len prejde cez telo a do tela sa uz nedostava ziadna vyziva. Mam obavy ze nech je akekolvek tablety, antioxidanty a vitaminky, nic sa mu z toho nevstreba. A toto bude asi najhorsi problem. Ak niekto vie co je hlienotvorny karcinogen, tak to asi pochopi, ale neviem co pomoze v takomto pripade.