Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

acoto,

skoro vsetky aj tie najbeznejsie uzivane antibiotika maju vplyv na nervovy system a to hlavne sympateticky (tak sa to myslim spravne vola). Ten ovplyvnuje hlavne travenie potravy. Dalej ucinkuju tak, ze nicia crevne bakterie, co tiez zlepsuje vstrebavanie jedla cez crevnu stenu. Problem nastava az po ich vysadeni, ked sa niektora 'zla bakteria' premnozi. U nas je myslim podavanie ATB a hormonov zvieratam zakazane, ale ked vidim niektore tie megakurcata v obchodoch, tak som si neni celkom isty.

acoto

Radca dikes. je zaujimave ak to skutocne ucinkuje aj na rakovinu... ked je to vpodstate atb a na nervovy system, atd. asi to nebude nic na prirodnej baze?
zvlastne je ze sa to pouziva na urychlenie rastu zvierat? to by mi skor napadlo, ze urychluje aj rast rakoviny :)
a nie naopak. myslis ze to pracuje na vsetky typy rakovin?

radca

Salinomycin sa oficialne pouziva ako preventivne ionoforove antibiotikum na coccidiodomykosu a pre urychlenie rastu zvierat, hlavne hydiny a hovadzieho dobytka. Ten testovany vyraba firma HOLX. Ma vlastnosti sympatomimetickeho lieku, t.j. ma ucinky na nervovy system, podobny, ako niektore nervove prenasace (acetylcholin, dopamin, norepinefrin).

Jeho chemoterapeuticke vlastnosti na stemove rakovinove bunky boli zatial testovane len na laboratornych zvieratach a umelo vytvorenych nadoroch. Nevie sa, ci bude mat rovnaky ucinok aj u cloveka. Tu je toho viac...

www.broadinstitute.org

Co sa tyka tych ostatnych latok, tak tych sa testuje velke mnozstvo a zavisi konkretne o ktoru sa jedna.

acoto

kirko je zaujimave ze na tej stranke o MMs pisu ze je to roztok chloritanu sodneho a pouziva sa na dez. pitnej vody a ja tak viem, ze teda je to dost skodlive v tej vode a vlastne potencialny karcinogen a prijmame ho vsetci-v pitnej vode , tak ako je vlastne to cele?

acoto

radca dikes, jediny si odpovedal.
takze ten salinomycin naozaj funguje?
a je to chemia ci prirodny produkt a o ktore presne latky sa este jednalo co testovali a zaberali-myslim ze ich bolo 32, nevies? nepisali nic blizsie

sidma

ahoj, ak ste tu niekto co mi vie poradit na aku dobu vystaci jedno balenie MMS?? prave ho chcem objednat,tak, aby som mala nejaku predstavu.dakujem

kosa

SLOBODA PREJAVU zahrna aj kulturnost.

nadavat na hocico a pouzivat nadavkove slova dokaze anyone.

prejavit nazor na urcity problem ( napriklad ze RAKOVINA JE BANALNE OCHORENJE....a teraz pocujem z hladiska DOKAZ TO, tak dokazujem atd atd), to je jiny kafee.