Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

alicia,
inac nasa vyziva NEMUSI BYT MNOHOSTRANA.
musi LEN obsahovat tie prvky potrebne k spravnemu fungovanju nasho organizmu.

kosa

alicia,

neeksistuje clovek ( ci biorobot alebo nazvi ako chces) co byl mal spravnu vyzivu- dokazom toho je....SMRT.(ano,nasa vyziva je....SMRTIACA)
ak by sme mali spravnu vyzivu tak by sme NEZOMIERALI.

kosa

vcelku prekvapiva sprava ze byvaly trener anglikanskeho futbaltimu tsv SIR Bobby Robson sa podrobil chemoterapiji.bol nedavno na snimku hlava celkom skoro holohlava ale zostalo mu par vlaskov.

alicia

Veľa ľudí má nedostatočnú a jednostrannú výživu a sú vcelku celkom zdraví.Koľko ľudí na svete by boli radi keby mali vôbec čo do úst vložiť, nieto ešte rozmýšľať nad správnym pomerom tukov, cukrov a bielkovín. Niekedy sa prejavuje hypochondria aj v správnej výžive.

radca

RNG,

existuju rozne skroby a s travenim psenicneho skrobu a bielkoviny ma problemy velmi vela ludi. Pri akychkolvek psychickych problemoch, alebo traviacich a aj pri inych chorobach by som psenicnu muku uplne vynechal. Tu dokaze s problemami stravit aj 100% zdravy clovek. A taky neexistuje.

RNG

Radca, su ludia, co prezili cast zivota na chlebe a inych chlebovinach. Takze keby nevedeli premenit skroby na cukry,boli by davno umreli. Energeticke minimum je 800 KCal na prezitie.
V tele mame obvykle dost amylazy(amylaz, aby sme boli presnejsi) ktore vedia skroby v akejkolvek forme zmenit v kyslom prostredi na cukry(hydrolyza)

radca

Navyse tie bielkoviny, cukry a tuky este musia byt aj v spravnom pomere. Upecena muka napriklad obsahuje len minimum, alebo vobec ziadnu bielkovinu, ktoru by clovek dokayal vyuzit, Navzse obsahuje skrob, ktory je prakticky nestravitelny a v podstate len zapchava lymfaticky system a sluzi, ako potrava pre plesne a kvasinky v v zaludku. Na je travenie navyse treba rozne B-vitaminy, zinok a kopu dalsich mineralov

RNG

ako som napisal, z rozboru latok nasadanych na zapchatych cievach je 15% cholesterolov, tj roznych tukovobielkovinnych latok(lipoproteiny), ktore sa vo velkej vacsine tvoria v nasej vlastnej peceni, malu cast dostavame v jedle.
Nakolko ovplyvnuju "denaturovane" bielkovinu cinnost pecene vo vytvarani cholesterolov, nevie,
Inac velmi nizkomolekularne cholesteroly su hlavna pricina lepkavych usadenin(plaque) vysokomolekularne maju opacny efekt=cistia steny.
Pri poskodeni potravin tepelnymi upravami by som skor dal doraz na znicene enzymi fytonutrienty a niektore vitaminy.
V poslednom case sda robi hodne vyskumu aj v komplexnych sacharidoch, ktore maju svoje funkcie v tewle a ktorych struktury sa rozpadnu pri tepelnych upravach na jednoduchsie cukry. Hlavne je teraz spominana galaktaza a jej uloha v spevnovani bunecnych stien, cim sa bunky stavaju odolnejsie proti prieniku roznych mikrobialnych infekcii aj narusovaniu v pripade sirenia sa rakovin.