Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca tie adolescentky zrejme zaujímajú iné témy, stačí nazrieť.
Niektorí ľudia sa aj dožijú 120,to sú tie známe výnimky, ktoré ukazujú aj médiá. Ale mal by to byť život, nie živorenie a utápanie sa v chorobách.
Clovek by sa teoreticky, podla vedcov, mohol dozit 100-120 rokov.
Alicia,
to som teda zvedavy, kolko novych tem tu na fore zalozia adolescentky, ze co teraz robit, ked navstevovali stale solarko a nikto im to nepovedal.
IARC- Medzinárodná agentúra pre výskum rakoviny včera preradila soláriá z kategórie "pravdepodobne spôsobuje" do kategórie " spôsobuje rakovinu". Používanie solárií sa tak zaradilo do spoločnosti rizík ako fajčenie, či kontakt s azbestom.
Melanóm je najsmrtelnejší druh rakoviny kože. Soláriá sú nebezpečné hlavne pre mladých ľudí, ktorí ich navšetvujú pravidelne. Pokiaľ nepríde k spáleniu kože, z mierou sa môžu využívať.
Ja osobne radšej s mierou upredňostňujem slniečko, do solária by ma nikto nedostal.
Tak a dalsie trapenie vcera som sa dozvedela ze moja 74 rocna mama ma hrcku v prsniku.Cakame na vysledky.
Pani s rakovinou prsnika a metastazami mala dnes najvyssiu pozadovanu davku do zily - 75000 mg pocas 2 hodin. Citi sa vyborne, nebolia ju uz uzliny na nohach a zmensili sa uzliny na krku. Takkto bude pokracovat najblizsie 2 tyzdne.
Ja sa ozvem coskoro. Idem na zasluzeny odpocinok. Tak sa tu spravajte kulturne, aj Ty KOSA!!!
gynza,
je mi luto ze si to musela prezit.
nic vjac nic menej len luto.
ved aby rodicja pochovavali vlasne deti TAK TO NENI KOSTOLNY PORJADOK.
nic uz tvojej dcere nepomoze, a dufam ze ti je to jasne.
co mozes urobit, je tych KTORI CHCU tak im otvorit oci.
aj kniha, ktora je uz v slovencine pomaha TYM CO CHCU A CO nezarabaju na UTRPENI NEVEDJACICH MILIONY nielenze otvorit oci ale ukazuje spravny smer a cestu.
ak uz nie pre tvoju trpjacu dceru tak pre tych ktorych mas rada.
Aj ja som si pochovala svoje dieta. Mam 48 moja dcera mi zomrela pred 9 mesiacmi na rakovinu mala 29 rokov.Odvtedy citam vsetko o tejto chorobe a som zhrozena ze ako malo som o tom vedela.Som vdacna ludom ako vy ze ste mi otvorili oci.Len lutujem ze som nemala moznost zachranit si vlastne dieta.