pekny vecer chcem sa spytat co vam pomohlo pri dlhotrvajucej piram chronickej plynatosti? mate nejaky osvedceny sposob alebo liek ktory vam pomohol? a mate niekto skusenosti s potr. doplnko DEGASIN? naozaj pomaha?
Plynatost co vam pomohlo?
biela muka strasne nafukuje, aj to sladke, najlepsie je to obmedzit, plus brat probiotika
mne pomohlo nejesť sladké, biele pečivo, kečupy, tatarky, nepiť kávu, a užívanie probiotík, a strašne veľa zeleniny a ovocia, ale pozor, to tiež len čerstvé, nevarené, nesterilizované
mikrovlaknina a enzymi, to pocujem prvykrat. kde to mam teda kupit, ako sa to uziva? porad mi nejake dobre firmy a nazvy produktov, prosim ta.a ake potraviny ich obsahuju?
vdaka za rady
riadte sa radami od RNG. na 99% mate nedostatok traviacej kyseliny, to sa da doplnit. a tiez napravit crevnu floru, teda kazdodenne mikrovlakniny a obcas probiotika. a este to moze byt z nedostatku enzymov, vsetko sa da doplnit, treba skusat a hlavne vysoko ucinne a mnoho mg obsahujuce preparaty, nie tie na slovensku sa nachadzajuce, ktore su predrazene a malo ucinne. akurat mikrovlakninu - psylium, tu mame dobru
no ja nejem slatkosti a aj tak ma trapi tento problem
ja nepomozem, ale chcela by som nejake rady, mam ten isty problem. zrejme nejest sladkosti