Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec prejedaniu a zdrave chudnutie do plaviek

Príspevok v téme: Koniec prejedaniu a zdrave chudnutie do plaviek
bubulienka

ahojte :) tak zacnem asi tym ,ze som pisala prispevok aj do temy spravna zivotosprava. ide o to ,ze mam zaciatok PPP. niektore babeny urcite vedia o com hovorim . zachvatove prejedanie atd. ale, co je super, povedala som to svojim dvom najblizsim, ktori mi psychicky hodne pomohli .teraz je to len niekolko dni ,ale myslim ze sa drzim uplne super.. proti tomu ako to vyzeralo .z cca 10 dni som spravnym papanim a neprejedanim sa dala dole asi tri kila. co si vsetci asi myslia ze to zdravo tak rychlo nejde,ale ide. aspon tie prve kila urcite hej . teraz uz to bude o mnoho tazsie. pisem sem preto ,lebo so spravnym papanim som zacala aj cvicit a chcela by som sa s niekym poriadne poradit ako na to , aby som mala peknu vysportovanu postavu a hlavne moje otrasne problemove partie zadok a nohy. co s nimi , ci mi pomoze kardio. spravila som si specialny treningovy plan . vydrzim dva tyzdne a ak bude fungovat, rada sa o neho podelim :) tak ja sem pisem aby sme sa mohli hlavne navzajom podporovat a aby nam to spolu vsetkym pekne slo :) Good luck :)

bubulienka

AHOJTE ..tak pekne od zaciatku :) malicka160 - nestratila si ma. pisala som ten prispevok do "spravna zivotosprava" aaa tu som si zalozila taku novu temu :) celkom sa mi dari .dufam ze to dotiahnem do uspesneho konca aj ked obcas zhresim .ale proti tomu ake to bolo , je to uplne super :)
BUBU777 -to co si napisala ze nejes vobec ryzu zemiaky tak to je najvacsia chyba.. ved z toho sa clovek najviac naje. ryza napr s kur masom alebo s nejakou zapekanou brokolicou je uplne super na najedenie .hladaj na nete recepty je ich tam kopec, a kopec toho sa da vyuzit. a mam pocit ze NAJDOLEZITEJSIE je papat PRAVIDELNE a popri tom cvicit.
Ked chcete napiste sem aj svoje miery , mozme chudnut spolocne :) miery ake ste mali na zaciatku a teraz a tak .super to podporuje ked si to pozriete neskor :)

DALSIA VEC - VYTVORILA SOM TUTO TEMU ,aby sme sa podporovali v cviceni a spravnom papani NIE V JEDENI NEJAKYCH TABLET NA POTLACANIE CHUTI DO JEDLA .. takze babam ,ktore toto doporucuju , by som rada odkazala nech sa vyhnu mojmu prispevku a radia to niekde inde. to budete jest cely zivot ? ved automaticky ako prestanes tak sa toho sladkeho budes musiet dozrat .co je najhorsie.. podla mna si clovek uplne v pohode moze obcas dat k ranajkam nejake susienky s cajom . do obeda je to uplne v pohode ak to nerobis furt... jasne ze ziadna z nas nebude do konca zivota bez sladkeho.... a ja tie nie, vidite. za necele dva tyzdne tri kila dole a cm tiez. ved 22.3. sa chcem zase merat.. tak som zvedava.. aspon uvidite ze sa to da aj bez drastickej diety a tablet na potlacenie chuti

bubu777

Majka9753 - áno snažím sa teda si ju upraviť, ved toto ja už nemám vôbec nápady, ja nejedávam vôbec múku, a ani žiadnu - ryžu, zemiaky, cestoviny.. som zvedavá že do kedy to vydržím :)
Ja ani neviem že čo mám variť, najhoršie je že bývam s priatelom a jemu musím variť normálne.

Ale inak sa snažím, dnes som mala Activiu, polievku, šalát z kurac. mäskom na prírodno. , a konečne som bola aj behať aj keď skoro som to nezvládla :)

Ale bude sa to zlepšovať, dúfam.. snáď niečo schudnem aj keď včera som zase dostala kompliment že som tehotná. Aj keď neviem že či som vážne až taká moc veľká snáď sa to bude zlepšovať ..

metracek

dievcata skuste si dat namiesto chromu 1 surovu mrkvu nastruhat 1 jablko par hrozienok a 1 malu lyzicku medu mne to fakt zahnalo chut na sladke na cely den

zuzan-ka

Majka 9753 - z toho chrómu máš skôr nechuť na sladké, nie na jedlo všeobecne. mne jedine tento chróm s karnitinom pomohol.

Majka9753

Bubu a aj si upravila stravu? Ja som strasne nekreativna a stale papam to iste ked chudnem... A po tyzdni mi uz zelenina ide hore krkom!! ... A nemam ani moc cas si varit :-/ Keby to tak bolo jednoduchsie

Majka9753

Zuzanka fakt to pomaha? Ja som si kupila chrom z DMdrogerie, ale tabletky.. ale nezda sa mi ze mam mensiu chut do jedla :)

zuzan-ka

baby ked mávate takéto chute nasladké skúste si kupiť chrom s karnitínom, dá sa to kupiť v lekárni v takej malej flaštičke to je v modrom obale. mne to pomohlo dosť. stojí to okolo 4 eur.

bubu777

Majka9753- som natom podobne, ani ja neviem vydržať, dokonca aj teraz mám chuť na všetko, aj keď viem že keby to môžem tak nemám nato ani chuť :)

Dúfam že aj tebe sa bude dariť , ja chcem začať behávať , a robím aj brušáky snáď tam bude pokrok :)

Aj ja rada cvičím ale keď ja mám radšej kolektívny šport :)