ako muzi beru prvu lasku a rozchod s nou (ak sa nerozisli v zlom)? je to pre nich lahke?
Prva laska
tak ked vztah trval skoro rok, bola tam laska s obidvoch stran a bol to vztah pekny s obcasnymi hadkami a nicim vaznym.
Vedia byť s inou každopádne to isté robia aj ženy. Namotávajú druhých, len aby tomu ex niečo dokázali. Ale zaľúbiť sa.....no to je otázne. Záleží od toho ako to on cítil tú lásku voči nej, aký dlhý bol vzťah, aký bol ten vzťah. Ale po pravde nemyslím, že do toho pol roka po rozchode sú schopní sa zaľúbiť...tak naozaj zaľúbiť a zabudnúť. Ale výnimky existujú.
dusia to v sebe kvoli hrdosti? a este jedna otazka :) ako beru chlapi potom druhe baby,vedia sa lahko potom zalubit ako sa hovori ked klin sa klinom vybija? ja viem od veci otazka,ale fakt som zvedava :D
no ze ako to chalani beru cely rozchod ked tam bola velka laska a mozno stale je lebo to neni ani dlha doba od rozchodu a ked ju aj vidi kazdy den. Proste co to s nimi robi?alebo neviem ako by som sa to este opytala, len ma proste toto zaujima, ze co si moze mysliet taky chlap po rozchode ked tam je mozno stale laska.
bola v tom len hadka a ona to ukoncila
Zalezi aj na priebehu a pricine rozchodu.
Neviem to posúdiť, pretože môj stále trvá...
Ale určite to pre neho nebola prvá láska!!!!! Možno to bolo obohatené o bozky ale prvá láska asi nie.
nie neboli tam len bozky, ale bol to normalny vztah a trval skoro rok...a bola to pre neho prva laska a prvy vztah.