Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13 dnova dieta 17.3.2013

lilyianka

ja som skôr myslela svoj jedálniček, keďže strašne zbožňujem sladké a napr. aj chipsy, tak sa toho vzdala ... no ja nedržím tú diétu, čo vy, mne stačí spevniť postavu a možno cca 2kg len dať dole ... ale skôr k tomu môjmu jedálničku, že viacej zeleniny som tam zakomponovala, vajíčka natvrdo, kuracie maso na prírodno a pod .. :) a biele pečivo som vyhodila z jedálnička úplne a vymenila za celozrnné
no lifik písala, že ona to všetko je samotné, čiže bez pečiva ..

nikolka444

Ahoj ako upravit jedalnicek? Ako myslis ten svoj alebo ten mliecny ? Inac baby to vajiicko ciste aj sunka ? Ziadne pecivo hej ?

lilyianka

no ja už cvičím asi mesiac ..najpr len 2x do tyzdna, ale teraz kazdy den aspon kliky, drepy a brusaky .. + posilka ak sa mi chce :-) ale cakam na krasne pocasie a stale nic . uz chcem zacat behat a korculovat ... a konecne idem upravit viac ten jedalnicek ... aj ked som odvcera uz zacala .. tak som zvedava, ako nam to pojde

nikolka444

Ahojte tak sa rada ku vam pridam ak smiem :-) rozhodla som sa dietu drzat odzajtra. Mam 20 rokov 162 cm a 63 kg moja vysnivana vaha je 50-53 kg. Do leta plus nejake to cvicenie a fitko 3 x min do tyzdna :-) bola by som rada baby akby sme sa podporovali a pomahali si navzajom prajem pekny den DAME TO ! :-)

kej

a čo tak rôzne semienka? ako napr.slnečnicové,tekvicové? to môžem chrumať?:)samozrejme v primeranom množstve,nie na kilá :D

Tany

Ahojte baby ja som túto dietku držala pred dvoma rokmi a minulý pondelok som ju začala držať odznova.... mám tu aj založenú túto tému ,, Téma: 13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3 " píše tam aj moja stara známa priateľka Silvia čo sme držali pred dvoma rokmi dietku spolu :) ak chcete pridajte sa k nám poradíme Vám :) Teším sa

lilyianka

presne to aj na večeru bude, kúpila som si cottage, šalátovú uhorku a rajčiny .. + celozrnný chlieb ...len ma ešte zaujíma, keďže ja budem určite potom ešte hladná a nechodím spať skôr ako o polnoci, tak kedy si môžem dať večeru, resp. môžem si dať ešte čosi po večeri, a ak áno, čo? dakujem