Ahojte,
niekto od dnesneho dna???
13 dnova dieta 17.3.2013
Beriete ajnejke doplnky? A ake cviky. Cvicite?
ja som skôr myslela svoj jedálniček, keďže strašne zbožňujem sladké a napr. aj chipsy, tak sa toho vzdala ... no ja nedržím tú diétu, čo vy, mne stačí spevniť postavu a možno cca 2kg len dať dole ... ale skôr k tomu môjmu jedálničku, že viacej zeleniny som tam zakomponovala, vajíčka natvrdo, kuracie maso na prírodno a pod .. :) a biele pečivo som vyhodila z jedálnička úplne a vymenila za celozrnné
no lifik písala, že ona to všetko je samotné, čiže bez pečiva ..
A aj to masko varene. Na veceru to ciste ? Bez zemiakov ?
Ahoj ako upravit jedalnicek? Ako myslis ten svoj alebo ten mliecny ? Inac baby to vajiicko ciste aj sunka ? Ziadne pecivo hej ?
no ja už cvičím asi mesiac ..najpr len 2x do tyzdna, ale teraz kazdy den aspon kliky, drepy a brusaky .. + posilka ak sa mi chce :-) ale cakam na krasne pocasie a stale nic . uz chcem zacat behat a korculovat ... a konecne idem upravit viac ten jedalnicek ... aj ked som odvcera uz zacala .. tak som zvedava, ako nam to pojde
Ahojte tak sa rada ku vam pridam ak smiem :-) rozhodla som sa dietu drzat odzajtra. Mam 20 rokov 162 cm a 63 kg moja vysnivana vaha je 50-53 kg. Do leta plus nejake to cvicenie a fitko 3 x min do tyzdna :-) bola by som rada baby akby sme sa podporovali a pomahali si navzajom prajem pekny den DAME TO ! :-)
a čo tak rôzne semienka? ako napr.slnečnicové,tekvicové? to môžem chrumať?:)samozrejme v primeranom množstve,nie na kilá :D
lily, nakrajaj si zeleninu - mrkvu, kalerab a to mas na kusanie super! :)
Tany,
nazriem k vam ;)
Ahojte baby ja som túto dietku držala pred dvoma rokmi a minulý pondelok som ju začala držať odznova.... mám tu aj založenú túto tému ,, Téma: 13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3 " píše tam aj moja stara známa priateľka Silvia čo sme držali pred dvoma rokmi dietku spolu :) ak chcete pridajte sa k nám poradíme Vám :) Teším sa
presne to aj na večeru bude, kúpila som si cottage, šalátovú uhorku a rajčiny .. + celozrnný chlieb ...len ma ešte zaujíma, keďže ja budem určite potom ešte hladná a nechodím spať skôr ako o polnoci, tak kedy si môžem dať večeru, resp. môžem si dať ešte čosi po večeri, a ak áno, čo? dakujem