Baby a chalani piste : Aky penis ma vas partner ?

Príspevok v téme: Baby a chalani piste : Aky penis ma vas partner ?
linduska16

Chcela by som sa spytat ci je normalne ze ked to robim s mojim priatelom nemoze domna vniknut nadoraz. On sa ma raz pytal cim to je ci ma to boli ze nechcem viac no mne je to uz neprijemne on ma velkost okolo 17 cm a ja neviem co mam robit. Napiste prosim vas kolko ma vas partner rokov a aku velkost ma a ci aj vy mate taky problem Dakujem.

ffff

dr.fallus -
kde si si precital ,ze priemer je 17cm co? priemer je cca 13.5-14.3cm.Takze tych 17cm je uz nadpriemer.A to ,ze ju to boli je uplne normalne.Napr. ja mam 16cm a pre moju partnerku je to akurat, keby bol o 1-2cm vacsi uz ju to bude bolet a sex by nebol taky pekny jaky teraz je.

dr.fallus

linduska, a pcha tvoj priatel vtaka do spravnej diery? Bo, ak to dava cez zadok, tak ta to na sucho bude boliet aj pri desiatich cm.

druhy problem moze byt, ze ho ma zakriveny, napr doprava.. potom sa to tiez vsetko tazko vsuva. tu vsak pomoze "bezbolestna" operacia.

navyse, 17 cm, je priemer priemerov, takze ten pisulak tvojho priatela nie je nic extra.. malo by to ist tak, ze po pol roku aktivneho sexu nebudes citit nic bolestne, ale ani nic co by si spajala s rozkosov. napokon budes pisat inzeraty typu "hladam muza s poriadnym nastrojom. zn 22 a viac nesuvisi s vekom". tak ako kazda zena.. a zapamataj si, na velkosti skutocne zalezi..

ivka2

na velkosti NEZALEZI , samozrejme ked ho mas ako 3 rocny chlapec tak to uz je problem...ale pokial sa nestazuje tvoja priatelka, tak nechpaem preco to tu velksot stale riesite...dnes som sa aj dobre zasmiala, lebo sme sa s priatelom bavili o velkostiach:)) tak sme sa zhodli ze africania maju asi najvacsich:)))resp.cernosi ...a moj partner na mna vyhrkol ze ci chcem aj ja aby mal on vacsieho:))) tak mi povedal ze ma posle na ocne aby mi naapravili zrak aby ked pozriem tak aby bol o 10cm vacsi:))takze baby nerieste tu velkost..

markketa

vobec nejde o velkost!vsetko zaleži na technike.aj polohy ktore su hlbšieho vniknutia sa daju robit v pohode,len treba vediet jak nato!

Bobo22

No ja ho mám 20cm, ale záleži aj od hrúbky baby a či ste uvoľnené a chcete si ten sex s tým penisom vychutnať.

nani

moj drahy ma okolo 17cm a je to uuplne ok, aj ked niekedy ma to boli ked ide nadoraz...podla toho v ktorej polohe..niekedy je to v pohode, ale niekedy ho citim akoby az v bruchu :D...ale nestazujem sa ;)