prajem pekne sobotne dopoludnie.
v poslednej dobe som sa zacal pohravat s myslienkou, zeby som podstupil bud plastiku uzdicky alebo obriezku. Mam dlhorocny vztah ale sex nie je az tak kvalitny, pretoze moja vydrz je uboha, preto som zacal rozmyslat nad niecim takymto. Chcel by som sa vas spytat a aj zeny nech vyjadria svoj nazor, ci maju/mali partnera s niecim takymto a ako to vnimali, resp. podstupil to nejaky partner? beriete to ako pozitivum alebo skor ako negativum, je ta vydrz lepsia, aky je samotny akt? najlepsie by bolo keby sa niekto vyjadril, co to vie porovnat s tym a aj bez toho.
dakujem
Ako to vnimate?
porad sa s lekarom ci ta obriezka by mohla aspon trocha pomoct, a tvoja frajerka by aspon videla ze sa snazis nieco spravit, a to v navale zlosti castokrat clovek povie co ho ozaj trapi, mali by ste to riesit cim skor, ked uz budete sexovat raz za mesiac, vies asi kde vas vztah skonci
no nie tak nepriamo. raz ked sme sa hadali o tom, ze malo sexujeme, tak mi povedala, ze jej to aj prekaza. ale to mozno v navale zlosti. I ked skoncim skor, netvari sa nadseno aj ked mi povie ze to bolo super. Nemyslim si to ale, kedze 1min sex si baba uzit nemoze, a takisto ani chlap. vsak to clovek parkrat supne a je hotovy. Aj to sa radsej pohybujem pomaly. Ked je priatelka nahodou hore tak to zacne rychlo a par sekund a je to.
ono ani jeden extrem nie je dobry, moja partnerka si mysli uz ze sa mi nepaci sex s nou a podobne, o hovorila ti ona svoj nazor na tvoju vydrz ?
no u mna je ten problem, ze ja sa spravim aj do minuty, niekedy staci aj par sekund, takze preto sa pytam. partnerka z toho nic nema a ja takisto, pretoze 1min sex sa ozaj uzit ani neda. len neviem ci sa to oplati podstupit, kedze mavame sex tak 1x za tyzden, niekedy 1x za 2 tyzdne.
ja som to podstupil zo zdravotnych dovodov a vydrz porovnat neviem pretoze sex som mal az po obriezke, mozno je to psychikou ale pri sexe sa spravim malokedy, aj polhodina je malo, cize pre partnerku fajn, pre mna moc nie