Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztahy na pracovisku

Príspevok v téme: Vztahy na pracovisku
romario2

caute, myslite ze je ok ked ma sef, veduci oddelenia atd, v praci svojich oblubencov ? ide o to ze u nas taky je, ma takych, pretoze pochadzaju z jedneho mesta a neviem co este maju spolocne, nevravim ze maju nejake extra vyhody v praci, mozno nejake o ktorych my ostatni ani nevieme, len ci sa vam to zda v pohode, podla mna by sa mal veduci pracovnik chovat ku kazdemu rovnako, aspon tak ma to ucili, diky za nazory

0vecka

podla mna je to normalne vzdy sa vytvori pracovna skupina kde su niektori nie az tak zelani... nezvysuje sa im plat atd atd. a to im aj ten sef dava vecsinou pocitit...

spaceboy

ahoj, sef by mal byt spravodlivy a rovnako pristupovat ku kazdemu, vediet motivovat a pochvalit. Nie v kazdej praci sa taky najde. Sef je vsak tiez len clovek, s niekym sympatizuje menej, s inym viac. V praci by ale mal byt vzdy objektivny, posudzovat podla profesionalnych schopnosti cloveka a jeho vykonu prace.
Ked si vsak hladas novu pracu, nevies dopredu, aky kolektiv v nej je alebo aky sef tam panuje. Sama si musis zvolit, akym smerom sa bude uberat tvoj zivot a kde budes travit svoj pracovny alebo volny cas