Čo si mám o tom myslieť?

Príspevok v téme: Čo si mám o tom myslieť?
Mischel639

Poznam sa s jednym chalanom asi mesiac, neviem ci sa dá povedat, ze by sme spolu chodili, pretoze aj ked na nete mi vyznáva lásku ako sa len dá(ze ma miluje, ze som krasna, sexy a tak )..no naživo mi nikdy nepovedal ze ma lúbi :(
síce mi povedal, ze ma uz nikomu nedá, neviem ci mam tomu verit...je taký divný. A co ma najviac na nom zarazilo je ze hned chce sex. Uz hned v prvý tyzden ako sme sa spoznali sa ma pytal, ci aj ja nechcem. Ked som sa ho spýtala, ci mu ide iba o sex povedal ze nie..ale podla mna klame. Vzdy ked si píseme, ma sexualne narazky.
Velmi pre to trpím, ja ho velmi lúbim, ale naozaj ma to velmi trápi ze myslí len na ten sex :( Ja som mu jasne povedala, ze sex uprednostnujem az ovela neskôr, ze je na to este skoro.
Co si o tom myslíte? Ma to s nim nejakú buducnost, ked mu zrejme nejde ani tak o lásku ako o ten sex?

Mischel639

tak to ze je nezrely je pravda kedze ma 19 a dalsia vec ktorá ma na nom dost zarazila, je ze raz mi povedal, ze v minulosti mal 2 kratke vztahy a okrem toho mnoho bab len čisto na sex :( ale povedal, ze to este ked bol mlady, sprosty, ze teraz sa uz zmenil a nejde mu o sex..ale asi to tak nieje :(

Nicol56

uvedomujes si vlastne co tu píses? ja mu sex nedám - ale ked mu ho nedám bude si mysliet ze ho nelúbim. prepána dievca, uz sa rozhodni. ja na tvojom mieste by som mu proste nedala, a keby mal s tym daky problem, tak by som dala - ale nanajvys tak opetok topanky do prdele.

joa

tak sex je jeden z prejavov lasky, ale ked sa nato este necitis tak to nerob. A ak to on nevie pochopit a tlaci ta do toho, tak mu asi fakt ide len o sex a budes len dalsia do poctu.

odpovedam

tak mu povedz, nech to on dokaze jeho lasku tym, ze bude respektovat tvoje rozhodnutie. Potom uvidis, ci mu za to stojis. Chlap, ktory si zenu vazi, nebude na nu tlacit. Ale z toho, co citam, je nezrely a ten sex chce bez ohladu na teba a tvoje city. Ale po mesiaci ho nelubis, iba si poblaznena.

Mischel639

ale tým ze nechcem ten sex, on si myslí ze ho nelúbim...a velmi ma to trapi, pretoze ja ho skutocne lubim a nepotrebujem to dokazovat sexom..ale on to nechape

odpovedam

mischel, proste mu povedz, ze nechces, ze sa na to necitis. Nie si povinna mu to zdovodnovat. To potom znie, ako by si sa mu za to ospravedlnovala. Proste povedz nie, nechcem. Lebo ak mu budes davat dovody, preco to nechces, bude ti pisat protiargumenty.

Mischel639

ale ja mu ten sex vázne nedám, mozno mi neveríte...ale ja niesom ako ostatné baby, ktorím ide tiez len o sex vacsinou :D
Inak ja sa tiez zamyslam nad tým...asi ho nechám tak..a ak sa mi neozve aspon budem vediet ze o mna nestál a nelúbil ma.

A co by ste mi poradili, co mu mam povedat ze, preco je na ten sex este priskoro?