....lebo ja uz neviem co vlastne mam robit...mam uplne super kamosa...proste skvely rozpravame sa o vsetkom a mame aj dost spolocnych zaujmov....no co je najhorsie natom ze vlastne jeden druheho pritahujeme...no a este horsie je to ze on ma priatelku ...uz sme sa aj o tom rozpravali a dospeli sme k tomu ze vlastne ostaneme nadalej priatelia lebo on ju nedokaze opustit proste ze jej to po 3 rokoch nemoze spravit...ze to by bolo od neho svinstvo pretoze ona ho lubi...ja som toto jeho rozhodnutie samozrejme akceptovala aj ked je pre mna dost tazke mat kazdy den vedla seba chlapa o ktorom viete ze vas ma rad a chcel by vas...proste akceptovala som priatelstvo..no on aj napriek tomu stale mi proste naznacuje ze ma ma rad...je to ine ako s inymi kolegami...proste objatia a dotyky...ja viem ze to nie je spravne aj ked je to prijemne...no ja neviem co mam robit ...preco ked vlastne sme sa dohodli na priatelstve on stale tuto nasu dohodu porusuje? proste trapi ma...viem ze ho nemozem mat a ani nechcem...nechcem byt rozvracacka vztahov ale jednoducho ak sa vas dotyka chlap ktoreho este lubite....proste neviem co mam robit....
co by ste urobili na mojom mieste?
anjelik nie.....isto nie.....vola sa Peter....Martin isto nie ...mozem aj odprisahat :)
Pretoze ja mam kamosa, co ma takyto problem a sedia aj tie roky tam:)))))
Nuz ajina, prepac, ze sa pytam ale nevola sa ten chalan Martin?
riesim teraz nieco podobne, s tym rozdielom, ze on sa s nou pred tyzdnom rozisiel, najprv to nedokazal, chcel to nechat na nu, pretoze jej nechecl ublizit, ale asi po 3 mesiacoch sa rozhodol takto.. poradim ti asi tak, ze si udrzuj stale dostatocny odstup, aby ste boli "len" kamaratmi a robili iba tolko, co robia spolu kamarati.. a ak to bude mat prerast do niecoho viac, tak sa to stane..
on ma 24 ja 22 a jeho priatelka 21 a ci im to klape? to neviem...ja moc ich vztah nerozoberam myslim si ze je to ich osobna vec ak sa bude chciet o tom porozpravat tak sa porozprava .....ale myslim ze hej...on je dost pohodak...proste tolerantny...takze asi klape v pohode....
A on ju lubi? Klape im to spolu? Ked nie, tak preco je snou?
Ahoj a kolko mate rokov a kolko ma rokov jeho priatelka?