Dievcata/ zeny, ste tu take, co mate nizsieho priatela? Ja mam 172 cm, co je na dievca dost, ale v poslednej dobe si vsimam, ze su zeny vyssie ako ich partner, ako sa citite, neprekaza vam to???
Nizsi partner
golem, nemas pravdu, muzi chcu vyssie zeny, su atraktivnejsie a zaujmu na prvy pohlad. psychologovia to opisuju ako pocit pravekeho lovca, ktory ulovil vysoku gazelu. Preco maju uspesni muzi vysoke manzelky?
Ja mam 176 a priatel, uz manzel :-)181cm. My sme sa do seba beznadejne zamilovali bezohladu na vysku a ine parametre, no po osmich rokoch uz aj toto riesime, resp moj manzel riesi. Na svadbu som musela mat lodicky na nizkom podpatku, ked niekam ideme-napr. do divadla, na ples.. kontroluje mi topanky a velakrat sa kvoli tomu aj pohadame a to nenosim nejake "stekle", ved to som uz ako zirafa :-). Jemu uz aj to vadi ked sme rovnakej vysky, ale ja ho chapem, kebyze som muz, tiez nechcem byt nizsi..
vysoke baby nie su u muzov prilis ziadane
asi podobne, ako nizki muzi u zien
je to prirodzene
Ahoj, ja mám výšku 178 cm a nájsť si vyššieho chlapa odo mňa je naozaj veľký problém. Ako píše elablue - všetci vysokí chlapi si hľadajú nízke baby okolo 160 cm (v mojom okolí poznám minimálne 5 takýchto párov) a nám, vysokým ženám ostanú tí "nízkokmenní" (ako ich volám ja). Je to veľmi nespravodlivé. Ty ale nie si veľmi vysoká, máš oveľa väčšie šance ako ja. Ja osobne by som nižšieho chlapa nechcela (a tak som sama). Stačí sa len pozrieť do bežného života, na taký pár na ulici, pod dáždnikom atď. Tie čo tvrdia, že to je iba "kozmetická chyba" nikdy nemali nižšieho! Veď len také objatie, bozky - to sa nedá porovnať s tým, keď je chlap aspoň trochu vyšší.
ak ho mas rada a si dostatocne zrela osoba tak ti je uplne jedno ci je nizsi a ci sa niekto pozera na vas. Ved ide o vas dvoch a nie o okolie.!!!
Ahoj holky. Prosim vas poradte mi na e-mail (niqqa_77@azet.sk) paci sa mi chalan.. ktory je odomna asi o 8-10 cm nizsi.. stale si namyslam a verim ze je vissi ako hovori no.. nedari sa mi.. v posllednych dvoch rokoch mam nejake ,,stastie" na nizsich.. prosim holky potrebujem vasu pomoc. ako s nim mam chodit, drzat sa za ruku a bozkat ked sa nemozem postavit na spicky??... ked sa bozkavam mam rada ked sa musim vytiahnut.. nie sa este skrcit.. :(
ja mam zlu skusenost.Mal som dievca a ked sme prisli k nim na dedinu,bola samozrejme vyssia,tak som pocul ako jej mama hovori,ze ved ked pojde po dvore,tak ho sliepky budu zobat do zadku.
ja osobne by som mensieho partnera mat nemohla, nie som nejaka vyska -173 ale mensieho - to by mi pripadal ako moje decko..ale laske sa medze nekladu
Ahoj, ja som mala dost dlho priatela ktory bol odo mna nizsi, ja mam 168 on mal 164-165 , no a samozrejme ked som vzala topanky bola som ako jeho mama, niekedy som mala blby pocit ked sme isli po meste ze si nas obzeraju, a taktiez som mala problem s nakupom topanok, teraz nastastie prisli do mody balerinky takze je to ok:)..a momentalne nemam ziadneho partnera, ale uz by som nechcela mensieho , lebo som mala pocit ze mal pri mne komplexy...
Vies to mas tak aspon ja to pozorujem ze nizke baby si rozchytaju chlapov jak hora a vysokym babam ostanu bud rovnako vysoky alebo nizsi partneri.Ja som nizucka a mam chalana co ma cez 190cm xixi.Ale zase si nemyslim ze je to az take zazke v tvojom pripade najst vyssieho partnera ved vacsina chlapov ma aspon tych 175 a viac cm.Takych vysokych alebo nizsich ako ty je podla mna dost malo.