Dobry den, hladam naozaj dobreho lekara, Uz rok chodim k mojej lekarke s tym , ze mam problem ona ma vzdy len odbije s nejakymi liekmi.Mam silny vytok a z toho asi kozny problem na sliznici vulvy...Chcem naozaj dobreho lekara, ktory je aj ,,vedec" overi si klinicke priznaky zmeria ph, pozrie sa na vzorku cez mikroskop a nie takeho, co len zoberie vyter predpise vam lieky a dovidenia.....toto podla mna nieje lekar.Som ochotna vycestovat aj do Ke.,,nakolko som z Presova
Hladam spickoveho dobreho gynekologa Prešov, Košice-odbornik na zapaly a vytoky
Telo može byť choré, ale krv vykazuje len malé odchylky. Prečo? pretože krv je konštanta. Naše telo si nemôže dovoliť taký špáz. Preto testy ukazujú vnorme ale choroba pretrváva.Skus mi popísať tvoje stravovacie návyky.Koľko ješ bielkovín /mäso/ plysacharidy/ mučné jedla/ jednoduché cukry/cukor Med/ Zelenina , ovocie koľko čoho ješ. A ako to kombinuješ najradšej.Pridaj výšku váhu a vek ked ti to nerobí samozrejme problém.Tvoje telo proti niečomu štrajkuje a ja to chcem zistiť kde robíš chybu -- myslím vo stravovaní.Aj ked by si našla odborníka ktorý to liekmi nejako prehluší , po nejakom čase sa ti to znova objaví pokiaľ sa nenájde základna príčina kde sa to tvorí. Myslím ten odpad ktorý vzniká pri výrobe energie pre tvoje telo.
asika: ved si mi aj pomohla, vdaka, takze mam jeden dobry typ. vies u mna je to tak ze lekarka lieci nie pricinu ale dosledok ato znamna ze pol roka som v zacarovanom kruhu, ta prva si myslela ze mam stale kvasinky tak ma liecila na ne, nespravne a ta druha teraz nevie kudy kam uz som pobrala milion liekov
Ja som ti len chcela poradit.Tiez som z Po,a tiez som vymenila lekarku,nakolko ma stale odbijala.Mne az pan doktor Kys.pomohol.U teba treba podrobny rozbor zobrat na kultivaciu.Pokial viem ziaden lekar nema v ambulancii mikroskop ziaden labak.Vsetko sa posiela,ale to neznamena ze ti nevyjdu spravne kultivacia.A tak nasadit liecbu vnutornu aj vonkajsiu.
popripade skus aj dlhodobo brat wobenzym
mala som chronicky zapal moco ciest,hnis na 3x,krv.Vybrala som 5 antibiotik tiez som bola zufala.tak posledna nadej bol wobenzym a pomohlo.
asika: ja mam jeden problem a kedze je toto diskusne forum o zdravi rovno napisem ze mam vytoky a velmi ma to trapi, nechcem byt gynekoturistka lebo som sla za jednou pani dr. s tym ze je velmi dobra a nepomohla mi, len ma neustale odbija, hladam proste odbornika, ktory vie vyliecit vytok-konkretne nie kvasinkovy, lebo ja kvasinky nemam, mam proste biely vytok a dost velkom mnozstve, tak mi to vadi, nakolko som nikdy problem nemala.
v po je velmi dobry mudr Kysely,niekedy bol primarom gynekologie v monobloku.ja som mala tiez zapaly caste problemy a on mi vtedy velmi pomohol.vyliecil,preliecil a od vtedy su to roky co nepoznam co je infekcia a zapal.
Pia, radím ti pozisťovať si skôr v KE, v PO veľa skutočných odborníkov nepoznám, aj ked dobrý odborník je Mudr.Vaškovič pri stanici v PO, aj keď v poslednej dobe má nejako pacientky na háku, už je starý...ale vraj vyliečil veľa žien, ktoré si nevedeli poradiť s niektorými dlhoročnými problémami a je hlavne skuseny a vo svojom odbore sa dobre vyzna...
zajtra to rozoberieme.niečo davaš do organizmu čo tvoje telo nestrávi,.Treba vyšetriť žaludok a enzými pečen atak. Týmto smerom sa uberaj tam bude problem. (M)
michael: ja som skusala vsetko aj alternativnu medicinu a nepomohlo, takze moje telo si s tym nejak nevie pomoct samo ako vidim, skusala som bylinky, caje, odvary, drahe pripravky ako sandro de drage, wobenzym, koloidne stiebro a nepomohlo, a to nevravim ze verim syntetickym liekom, len cchem aby sa zistila pricina..
Samozrejme chod k dobrému ginekologovi.Ale keby si niečo chcela urobiť pre zdravie sama tak ti môžem ešte niečo odporučiť.Nechcem do tohto moc rozprávať pretože vidím tu (RNG)má veľku liečiteľsku propagáciu , a nerád by som jeho statočnú prácu negoval.To nemyslím ironický ,- to myslím uprimne,.Moje postupy sa kategoricky odlyšujú od jeho postupov. .Na vyše ja na net chodím len občas.Som zástancom toho že aj telo si dokáže samo pomôcť ak mu v tom neprekažáme.