dobry den vedel by mi niekto poradit ci sa da obavat z rakoviny ked bol rozbor krvi v poriadku?
psychicky ma nici pomyslenie na vazne ochorenie .asi tak mesiac mam bolest v krku taku obcasnu , tupu bolest je to . tato bolest mi vyraza do laveho ucha , boli ma aj sanka a lava cast tvare . neviem ci to nesuvisi s rastom zubu mudrosti .navstivila som krcnu lekarku uzliny a vsetko ostatne je v poriadku nevedel by mi niekto poradit z coho to moze byt .nechudnem , ani sa necitim unavena iba tak z lenivosti rada spim:)dakujem za akukolvek odpoved
rozbor krvi
moj priatel ma tento isty problem, ma pocit ze ma uzlinu napuchnutu na lavej strane, boli ho ucho, aj lavu dierku na nose ma zapchatu..a tiez sa trapi ci nema rakovinu...dufam ze vas trapi len ten zub mudrosti hmm..
myslim zez obycajneho rozboru krvi asi nie. a na niektore typy nadorov su speciálne markery-onkomarkery-z krvi sa daju urobit, neviem presne, je ich viac, a niektore su enzýmy v biochémii a tak
dadda pozri sa rozbor krvi to je len vlastne taky rozbor kde ti zistia aky mas cukor pH krvi atd..takto vseobecne veci ale ak das tu krv na expertizu napr.na gynekologicky yvysetrenie alebo ine tak vedia zistit,ale to iste som aj ja uplne prve co mi povedala doktorka bolo ze mi zoberu krv pozru co mam a potom som bola na 14 vysetreniach ci nieco nemam cize s krvi sa neda zistit vsetko treba ist na rozne oddlenia nechat sa vysetrit
a popri tom si daj este skontrolovat stitnu zlazu
Može to byt od zuba,ale može to byt zápal trojklanného nervu.Ale to sú bolesti ktoré by si nevydržala.U zubára si bola?Nech sa na to pozrie.A potom ešte ostáva neurolog,može to byt nejaká neurolog.záležitost.Ale aj zub múdrosti vie riadne potrápit.