dobrý deň...som v strede lekárskeho maratónu a rada by som vedela aj Váš názor, keďže stále neviem čo mi je...začiatok: tlaky na hrudi,zlé dýchanie,bolesti hlavy,slabosť, únava,zvýšená teplota, pocit cudzieho telesa v krku( obvodný:atb, vraj zápal v krku), počas liečby( hnačky, nechutenstvo,závraty, necitlivosť končatín,stále zvýšená teplota)...neprechádzalo, takže obvodný opat dalsie atb, aj keď som žiadny zápal podla mna nemala ????stavy neprechádzali, schudla som asi 5 kg, strašná únava, pridali sa depresie, mravenčenie v končatinách,akokeby mi tam dačo lozilo, hlavne lýtka,pocit telesa v krku stále,závraty, pocit na vracanie, bolesti hlavy,triašky,slabosť v končatinách, časté nutkanie na močenie aj vyprázdňovanie, vypadávanie vlasov, studené ruky nohy, tiky vo svaloch..krv dokonalá, aj biochemia aj obraz plus test na stitnu tiez, ekg,echo v poho...orl kvoli telesu tiez.....ja uz neviem, nemáte niekto nieco podobné???aleco co to moze byt?
Zahadna diagnoza
Nerozumiem tomu???
Mam vela hemoglobinu a cervenych krviniek a malo zeleza...mozete mi poradit...ako je to mozne, moj lekar hovori ze tomu nemusim rozumiet...
a co je to za vysetrenie?kolko sa plati?
Maria, mas zle travenie(nedostatok kyselin enzymov mikrovlaknin a zlu probioticku floru v crevach) a iste teda aj nejaku/nejake nakazy v tele. Minimalne pri oslabeni sa ti ozyvaju vsetky virusy, ktorych nosime v tele hromady a teda okrem napravenia travenia by som si zvysoval viralnu imunitu, pozri cez google pod rng herpes, kde som uvidol plno doplnkov na to, treba brat viacero a obmienat po case.
Diagnozy na mnohe mikrovy su dost nepresne, tj prehlasenie, ze sme nic nenasli neznamena, ze v tele nemozes mat nejaku skrytu maskovanu infelciu, co lekari nevedia ani poriadne diagnozavat, nie to adresovat. Mozu to byt kvasne infekcie, plesne,maskovane L-formy,biofilmy, mykoplazmy a uz spomenute nase vlastne telesne virusy(HSV1 a 2, EBV, CMV, VZV, HPV...)
Never na "necinne" virusy alebo spiace/dormant. Tie len vyckavaju na miestne alebo celotelove oslabenie aby sa rozmnozili a skodili.Anavonok sa vobec nemusia prejavit, cela skoda moze byt vo vnutri tela
on 23
ja mam 24
ty mas kolko
mozem sa spytat, kolko ma syn rokov???,veru pojdem co najskor..prajem vela stastia a rychle uzdravenie
moj syn mal taketo problemy,stres,bolenie hlavy,mravcenie az prestal hybat koncatinami po tej magnet,rezonacii a lumbalke bola urcena diagnoza skleroza multiplex neskor sa to vyvratilo ale ten stres neprajem nikomu co som zazila a teraz ho pozoruju a ma ine demyelinizacnechoroba G37.9 ma rozsypanu imunitu i ked vysledky z infekcneho su negativne aj krv je dobra vyskakuje mu CRP vysoke je pod kontrolou chodime imunologovy a neurologiu robit mag.rezonaciu tam mu nasli nalezy ja by som to nepodcenovala
to mravcenie sa mi objavuje najma v noci asi pri utlakoch nervov, ale predtym som to tak casto veru nemavala, pocas dna hlavne tie tiky svalov.same od seba sa hybu...este sa pridali pred troma dnami bolesti v kolene, kvalitne mi tam ruplo.fakt uz neviem.dost mam problemy aj s chrbticou, ze ci to moze byt aj tym.neviem fakt, idem skusit uz vsetko.potrebujem byt fit.dakujem za tip