Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zahadna diagnoza

Príspevok v téme: Zahadna diagnoza
maria096

dobrý deň...som v strede lekárskeho maratónu a rada by som vedela aj Váš názor, keďže stále neviem čo mi je...začiatok: tlaky na hrudi,zlé dýchanie,bolesti hlavy,slabosť, únava,zvýšená teplota, pocit cudzieho telesa v krku( obvodný:atb, vraj zápal v krku), počas liečby( hnačky, nechutenstvo,závraty, necitlivosť končatín,stále zvýšená teplota)...neprechádzalo, takže obvodný opat dalsie atb, aj keď som žiadny zápal podla mna nemala ????stavy neprechádzali, schudla som asi 5 kg, strašná únava, pridali sa depresie, mravenčenie v končatinách,akokeby mi tam dačo lozilo, hlavne lýtka,pocit telesa v krku stále,závraty, pocit na vracanie, bolesti hlavy,triašky,slabosť v končatinách, časté nutkanie na močenie aj vyprázdňovanie, vypadávanie vlasov, studené ruky nohy, tiky vo svaloch..krv dokonalá, aj biochemia aj obraz plus test na stitnu tiez, ekg,echo v poho...orl kvoli telesu tiez.....ja uz neviem, nemáte niekto nieco podobné???aleco co to moze byt?

fannny

Nerozumiem tomu???
Mam vela hemoglobinu a cervenych krviniek a malo zeleza...mozete mi poradit...ako je to mozne, moj lekar hovori ze tomu nemusim rozumiet...

modráčik

sory, trosku sa mi stratil text, ale vcelku sa to da domysliet-u lekara mali totiz testy a vysetrenia v poriadku...

RNG

Maria, mas zle travenie(nedostatok kyselin enzymov mikrovlaknin a zlu probioticku floru v crevach) a iste teda aj nejaku/nejake nakazy v tele. Minimalne pri oslabeni sa ti ozyvaju vsetky virusy, ktorych nosime v tele hromady a teda okrem napravenia travenia by som si zvysoval viralnu imunitu, pozri cez google pod rng herpes, kde som uvidol plno doplnkov na to, treba brat viacero a obmienat po case.
Diagnozy na mnohe mikrovy su dost nepresne, tj prehlasenie, ze sme nic nenasli neznamena, ze v tele nemozes mat nejaku skrytu maskovanu infelciu, co lekari nevedia ani poriadne diagnozavat, nie to adresovat. Mozu to byt kvasne infekcie, plesne,maskovane L-formy,biofilmy, mykoplazmy a uz spomenute nase vlastne telesne virusy(HSV1 a 2, EBV, CMV, VZV, HPV...)
Never na "necinne" virusy alebo spiace/dormant. Tie len vyckavaju na miestne alebo celotelove oslabenie aby sa rozmnozili a skodili.Anavonok sa vobec nemusia prejavit, cela skoda moze byt vo vnutri tela

janka 54

moj syn mal taketo problemy,stres,bolenie hlavy,mravcenie az prestal hybat koncatinami po tej magnet,rezonacii a lumbalke bola urcena diagnoza skleroza multiplex neskor sa to vyvratilo ale ten stres neprajem nikomu co som zazila a teraz ho pozoruju a ma ine demyelinizacnechoroba G37.9 ma rozsypanu imunitu i ked vysledky z infekcneho su negativne aj krv je dobra vyskakuje mu CRP vysoke je pod kontrolou chodime imunologovy a neurologiu robit mag.rezonaciu tam mu nasli nalezy ja by som to nepodcenovala

maria096

to mravcenie sa mi objavuje najma v noci asi pri utlakoch nervov, ale predtym som to tak casto veru nemavala, pocas dna hlavne tie tiky svalov.same od seba sa hybu...este sa pridali pred troma dnami bolesti v kolene, kvalitne mi tam ruplo.fakt uz neviem.dost mam problemy aj s chrbticou, ze ci to moze byt aj tym.neviem fakt, idem skusit uz vsetko.potrebujem byt fit.dakujem za tip