Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Darček miláčikovy

joan1

bevas :D
Patinka nenapisala si kolko ma tvoj priatel rokov, to by pomohlo lebo je trosku rozdiel kupovat darcek 17 rocnemu chlapcovi a 29 rocnemu muzovi.

bevas

boze boze... gramatika je dolezita pre slovakov... pretoze gramatika, spravna gramatika, nam robi cest a pozdvihuje nas na vyssiu inteligencnu uroven (v zahranici som si taketo poznamky nikdy nevsimla). pretoze spravne napisane ,,i/y,, znamena, ze ten clovek je dobry clovek, clovek vzdelany, prijemny, uspesny, bohaty, proste clovek ako sa patri.
ale beda, beda tomu, kto napise gramaticku chybu!!! pohana a hanba sa mu ujde na zdravie.sk...portal zamerany na nasu krasnu slovencinu a jej skrupulozne pravidla nema zlutovanie... smejte sa priatelia, hante, bite, kricte, bojujte!!!! nemajte zlutovanie s clovekom, ktory neovlada ani len zakladne pravidla slovenskeho jazyka. admini, stopnite mu konto, hackeri vystopujte adresu a my, obycajny a dobry ludia, ho upalime. ja vezmem zapalky, vy si vezmite svoju ,,pravdu,, svoje ,,odhodlanie,, a svoju ,,nenavist,,. Vyhlasujem hon na hlupych slovakov, ktori neovladaju zakladnu gramatiku!!!!!!!!!!!! Zabime ich!!!! Kto sa prida?
K teme: mozno pekna fotka spolocna nejak graficky upravena a pekne zaramovana by potesila.

GoFruit

Ja mojmu muzovi kupujem uz len cd lebo on sa tvari ze nic nepotrebuje a nechce. Ale inac mas vyber dost velky. Cez knihy parfemy oblecenie mozes mu nieco sama spravit namalovat obrazok alebo kupit listok na nejake podujatie proste hocico.
A k tej gramatike naozaj to hrozne bije do oci. Je to obrovska hrubka este k tomu v nazve. Proste to zrejme niektorych ludi irituje. Aj mna. Ale za normalnych okolknosti nemusim na to hned posmesne reagoavat. Da sa aj normalne upozornit.

andzinsan

no verim ze po mne by si mala co opravovat , hlavne diakritiku...nic v zlom leela, ale do tej slecny a jej gramatiky ma nyst neni, a je mi uplne jedno jako pise...
ja relaxujem, relaxuj aj ty, a o 2hych sa nestaraj, lebo budes mat na tvari prisne vrasky..))..chces take?

Leela333

andzinsan, ak by som mala upozorňovať na každú čiarku či mäkčeň, neodídem od počítača. Ale toto je fakt základ, úplne primitívny základ. To je niečo, na čom je na pohľad vidno, že tam niečo nesedí.

Prečo by som mala byť ticho? Ako to súvisí so slovenskou povahou? Prečo slečnu neopraviť, nech sa v budúcnosti takto nepomýli možno už v závažnejšej korešpondencii, napr. v práci?

andzinsan

ach jaj, sak to, ze sme slovaci..
zosnurovani konvenciami, falosnou moralkou a vychovou k niecomu ako "ked je uz na zemi, aj ja si kopnem"..)
pretoze je uplnejedno ci niekto napise makke ci tvrde y/i, uvedomte si ze ked sedite za kompom , ste tu viac menej pre zabavu, a nie pre poucovanie inych, mne to pride blbe 2heho upozornovat nech pise spisovne, ked ani nevim ci to nemyslel zo srandy, len aby sa nachytalo zopar sturovcov, co im to kole ocka..)))
pre zakladatelku: uz si na nieco prisla?

TinaM

:D pre zakladatelku: bolo tu vela takych tem, skus pohladat, najdes aj nejake tipy.

Pre milovnikov gramatiky- aj ja som, to mi verte. Ale rok chodim na polstinu a verte ci nie, niekedy neviem napisat spravne ani ako sa volam :D mozno je to pripad aj nasej slecny :)

Leela333

andzinsan, lenže zároveň sme aj Slováci a spraviť takú hrubú chybu v rodnom jazyku niečo o človeku hovorí.

Okrem iného sa na to nedá pozerať ako to bije do očí.

andzinsan

ja som mylackovy a tak trochu aj sebe kupil profesionalny masazny olej.......rozhodne si uzijeme obaja.
- a samozvanym gramatikom len maly odkaz---tu ste na nete, a ne v gramatickom okienku jazykovedneho ustavu ludevita stura, tak prosim, trosku s nadhladom , padnute sebavedomie sa lieci u doktora a ne na fore..)))