Partner ma nevie "spraviť"

Príspevok v téme: Partner ma nevie "spraviť"
LadyNel

Zdravím,mám trocha chúlostivý problem...teda môj partner. Bude mať 33 rokov, ja som o 9 rokov mladšia...všetko klape ale...v sexe ma nevie dostatočne uspokojiť. Ešte sa mi to pri žiadnom mužovi nestalo..Chut na sex má, aj vzrušený je, libido má až privelké ale ako keby mu poriadne " nestál"...nie je dostatočne tvrdý abbsom to polopate povedsla. Tým padom ma samozrjme aninnemoze dostatocne uspokojit. Neviem ako mu to povedat, je na podobne temy dost alergicky, hlavne ak sa jedna o taketo citlive a chulostive veci...ako mu to jemne naznacit?

Agnes999

Nasiel si mladu pipku a nepostavi sa mu pri nej! To je ale dost trapne, nastastie jeho kamarati o tom nevedia a tak sa tebou moze chvalit a vsetci su budu mysliet, aky je borec! Ze ma na to!

Cindy35

neberie steroidy alebo s v minulosti nevenoval kulturistike?

zalezi aj ako dlho sa poznate, ak malo, asi bude tazke zacat taky rozhovor. inak muzi maju fyziologicky vrchol sex.zivota v 18tke

jumbák

Či mu to máš naznačiť...ťažko povedať. Väčšina mužov by to totiž bralo ako nejaké osobné zlyhanie. Stále však môžete vyskúšať rôzne iné spôsoby. Verím však, že máš rozum a len kvôli tomu ho nenecháš...ak si po iných stránkach rozumiete.