moze chlap skutocne milovat svoju priatelku s ktorou je 5 rokov, ked ju za posledny rok 10krat podviedol s inou? Ano ta ina som ja , a prosim neodsudzujte ma, ja viem ze je to hrozne, ze by som sa mala hanbit, no dnesny svet je prehnity a plny nevery vsade kde sa pozriem. ja toho chlapa milujem, urcite by som nesla so zadanym len preto aby som si uzila. ked je so mnou som najstastnejsi clovek na svete. je na mna mily, hovori mi ze ma ma naozaj strasne rad a raz povedal ze keby nebol zadany ze by chcel byt so mnou. lenze ja ho mam rada ovela viac, no nepovedala som mu to, iba tak naznacila ze viac ako rada, ale nikdy nemam odvahu sa opytat preco mi to robi? uz mi niekolkokrat povedal aj prepac ze som ti ublizil, takze si je asi vedomy toho ze ja som do nho zamilovana hoci som mu to realne nikdy nepovedala...preco mi ale stale potom dava nadej tym ze stale sa este niekedy vrati ku mne a skoncime v posteli? Strasne by som chcela pochopit to muzske zmyslanie, ako on uvazuje. Som z toho poriadne na dne, poriadne nespavam a nejedavam, nic , absolutne nic ma nebavi, cele dni sa nudim, mavam strasne pocity uzkosti, rano ked sa zobudim je to najhorsie , citim uplne prazdno, nikdy som tej fraze nechapala, teraz uz viem ake to je. tazko sa mi dycha, nedokazem bez neho normalne fungovat, uz neviem ako dalej a nemam sa ani komu vyrozpravat, tak pisem tu s nadejou ze niekto zazil podobnu situaciu a mozno pozna odpoved :(
Moze ju naozaj milovat?
boze ale co je toto za svet? vziat si zenu, ktoru tolko krat podviedol :( ako mam potom verit ze naozaj pride niekto kto ma bude milovat celym srdcom a bude si ma vazit a nikdy by to neurobil? ja si budem teraz od kazdeho drzat odstup. najhorsie je ze kazdy vravi ze pride iny a tak, ale s nim mam pocit ze si sedime ako rit na serbel , ku nikomu toto necitim a to mam dost kamaratov muzskeho pohlavia. ja tie city k nemu neviem potlacit :( a v podstate viem ze som sprosta a mam len ruzove okuliare , ale neviem ich dat dole :(
Ja som presvedcena o tom, ze nie si jeho jedina milenka. A tak isto si myslim, ze keby sa aj rozisli, ty budes ta posledna, s ktorou by chcel vztah. A preco? Lebo si mu dala- zadarmo. Nema sa ani o co snazit, nemas totiz v jeho ociach ziadnu hrdost ani cenu. Toto si uvedom a zacni sa obzerat po inom, ktory si ta moze vazit.Lebo tento to nikdy robit nebude.
kika 187 - tento tvoj príbeh je taký ten typický a prečo? krásny trojuholníček, ty, on a jeho priateľka .. hneď na úvod ťa však musím sklamať vo viacerých veciach .. za prvé si myslím, že ju ľúbi a ak by aj náhodou nie, tak je s nou preto, lebo mu v nejakej veci vyhovuje ..akej to netuším, ale inak by s ňou nestrácal čas... po druhé on ju kvôli tebe neopustí, na to zabudni, u teba má zabezpečené aspoň to, že ak si "neuľaví" doma, má ťa vždy s "rozkročenou náručou" poruke ... po tretie ti uvediem príbeh môjho kamoša .. straaašne dlho chodil s babou, cca 6 rokov, samozrejme nie je svätý a podarilo sa mu ju podvádzať .. jeho milenky si tiež mysleli, že by ju kvôli nim nechal ..ale to bola totálna blbosť .. on je len veľmi dobrý rečník a vie ako má s babami rozprávať a čo na ne zaberie ..dôležité však je to, že dosiahol vždy to, po čom túžil (ďalšia žena resp. milenka) a doma ho pekne čakala už bud. nevesta, totižto medzičasom ju požiadal o ruku a vzali sa .. sú spolu už pár rokov.. z toho vyplýva, že nebuď prosím ťa naivná a nemysli si, že TY budeš tá pravá a že JU si nezoberie!!!chyba, veľká chyba!!!! do konca školy máš 3 semestre, to je rok a pol, na tvojom mieste by som sa dala dokopy už teraz, kašlala na neho a vypustila ho z hlavy a zabudla naňho .. lebo si predstav, že ťa nedajbože nechá on tesne pred skončením školy .. veď ju kvôli svojmu psychickému stavu ani nedokončíš a to chceš?? zobuď sa a uvedom si všetko dôležité fakty .. dúfam, že už si oči trošku otvorila ...
suhlasim s nazormi ostatnych...ked ta mozno aj zacne lubit a vyberie si teba, kde mas istotu, ze aj teba nebude neskor podvadzat? ja by som to s takymto chalanom tak vazne nebrala (aby si sa potom netrapila este viac ako teraz)...treba to brat vsetko s rezervou...radsej si najdi ineho, s ktorym vies, ze to bude mat buducnost a hlavne bude mat len teba...
mne je jasne ze ma nelubi, to som netvrdila, len proste stale dufam ze ma raz lubit zacne :( min. rok som asi fakt bola len handra, ale tento rok, ked sa takto o dost menej vidime, tak ma stale objime ked pride, da mi pusu na lice, hovori mi ze ma ma naozaj strasne rad , ze to nehovori len tak....to mi minuly rok nehovoril a proste ked to povie tak mam pocit ze to naozaj mysli vazne, no teraz uz neviem. proste si nechcem pripustit ze by bol az taka svina a hovoril mi to iba tak :(
Kika, nerob sa hlupa. Velmi dobre vies ako zabudnut. Prerusit kontakt. Pytas sa, aby si ziskala iluziu, ze sa o to aj snazis. Ale nesnazis, lebo si na prednaske, ked sa nudis predstavujes velkolepu svadbu a po veceroch places do vankusa. Najprv musis skutocne chciet zabudnut. Lenze ty pri kazdej prilezitosti pribehnes, naservirovana na tacke este aj s oblohou.
moja, on ta musi ozaj "lubit" ked ta cele leto nepotreboval :D si jeho odbavovacka, ktora si s nim este zahra aj playstation a je k dispozicii, kedy si on zmysli..len ta vyuziva ako spinavu handru, ktoru potom odhodi niekam do kuta a vie kde ju vzdy najde..na intraku :) otvor oci, vzchop sa a zacni si vazit samu seba..
asi sa podvedome drzim nadeje lebo sa hovori ze nadej umiera posledna :( ake je vychodisko? co mam robit aby som zabudla? ja mam pocit ze sa to neda
Ty mas jedine stastie, ze si nedovolis vidiet pravdu. Lebo by si sa asi fakt zblaznila. Je uplne jedno, ci mu nejake city vyznas. Ved jemu je jasne, ze nejake mas. Inak by si s nim nemala sex na zavolanie a necakala rok pri telefone, ci nahodou nema naladu. To by ziadna nerobila, to robi len taka, co je naozaj beznadejne zalubena do paka. Ako mozes vobec od toho nieco cakat?Naoazaj od toho nieco cakas alebo si len podvedome branis v tom, aby si si priznala o com ten vas "vztah" je?
To bude fakt terno ked si ťa vezme taký charakter. Tak ked sa ho nevieš vzdať tak si ho uzivaj a neries.